,

SEGONA JORNADA D’ENTRENAMENTS DE MOTOE

Segona jornada d’entrenaments de MotoE. La segona jornada de tests viscuda a Jerez pels pilots que participaran en la Copa del Món de MotoE, entre els quals Xavi Cardelús, ha deixat entreveure que l’andorrà està evolucionant molt ràpid en el seu procés d’adaptació al pilotatge de la moto elèctrica de l’equip Avintia Esponsorama Racing.

2,4 segons

Cardelús a fet 24 voltes entre les tres sessions d’entrenaments i ha aconseguit millorar els registres d’ahir en 2 segons i 4 dècimes.

Només començar la primera tanda de la jornada, la millora era considerable. La seva volta ràpida ha estat de 1’51.509 (ahir va acabar el dia fent 1’52.30).

A poc més de 2 segons!

En la segona sessió, el millor registre ha estat de 1’50.00. En la tercera, tot i més ajustada, encara ha pogut rebaixar una dècima més. Amb tot, el pilot ha acabat el dia amb una millor volta de 1’49.964.

Destacar que les diferències d’ahir amb els pilots que enguany afronten la seva segona temporada en la categoria eren de poc menys de 4 segons. Avui però, Cardelús només s’ha quedat a poc més de dos.

En acabar, Cardelús comentava que “tal com esperava, avui les coses han anat millor que ahir tot i que el balanç d’ahir ja era prou positiu. Tot just ha estat el segon dia que em pujava a la moto elèctrica”

“Avui he millorat considerablement els temps per volta d’ahir i, sobretot, m’he acostat força als pilots que ja tenen un any d’experiència en l’especialitat

Més notícies dels nostres esportistes a nivell internacional, aquí