,

Sense puny esquerre, Cardelús acaba entrant en tercer lloc a València!

Avui diumenge, Xavi Cardelús s’ha fet amb el tercer lloc del podi en la que ha estat la segona prova de la temporada del Moto2 European Championship, prova disputada al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.

Després d’uns primers minuts de carrera en els quals ha perdut varies posicions, Cardelús s’ha empleat a fons per donar-li la volta a la cursa. Tant ha estat així que en la 4a volta ja havia recuperat cinc llocs, el que podia suposar-li, com a poc, la tercera posició del podi.

Sense puny esquerre al manillar

Malauradament, en aquest moment ha arribat el gran problema que ha tingut avui a València. I és que tot d’una se li ha afluixat el puny esquerre de la moto, fins el punt que l’ha acabat perdent. A causa d’això l’andorrà ha hagut de fer la resta de la cursa amb el manillar esquerre despullat, el que li ha implicat problemes importants de pilotatge. I és que amb mig manillar a pél, no tenia una subjecció ni efectiva, ni segura del manillar.

Malgrat aquest gran handicap, el pilot ha defensat amb ungles i dents la seva posició fins creuar la línia de meta en tercer lloc.

3r lloc i 16 punts

Amb aquest podi, el del Principat ha sumat 16 punt, uns punts molts valuosos no solament de cara al  còmput de la classificació provisional, sobretot són valuosos a nivell anímic i moral.

El de Promoracing valorava així el bon resultat obtingut avui:

Estic molt content d’aquest primer podi de la temporada. Abans de començar sabíem que el quart lloc era perfectament accessible i que tindríem opcions de lluitar pel tercer”

Respecte de la resta de la cursa, l’andorrà afegia que  ”no he fet una bona sortida i això encara s’ha complicat més després dels primers revolts,  fins el punt que a l’acabar la primera volta estava en el desè lloc. A partir d’aquest moment m’he centrat en seguir el meu propi ritme i he anat recuperant llocs ràpidament. Malauradament,  en la cinquena volta han arribat els problemes amb el puny esquerre, que és el que havíem adaptat a causa de la lesió de la mà. Sense puny al costat esquerre i amb la mà relliscant contínuament, he tingut molts problemes per poder pilotar, però tenia clar on em podia protegir del pilot que venia pel darrere i al final he pogut defensar el tercer lloc fins el final

Propera parada, Barcelona

La propera prova de l’Europeu de Moto2 es disputarà el cap de setmana del 12 de juny al Circuit de Barcelona-Catalunya.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.