,

SSANGYONG TIVOLI GRAND: GRAN EN TOT, MENYS EN PREU

Amb el nou SsangYong Tívoli Grand es completa l’oferta que la marca proposa per al seu model més urbà, i ho fa amb una renovació molt important que destaca tant a nivell estètic com tecnològic. I és que el nou Tívoli Grand s’ha actualitzat per continuar oferint el màxim nivell de tecnologia, equipament i confort, sempre al millor preu. Per fer-ho, arriba amb quatre nivells d’acabat, dues versions de motorització i dues opcions de transmissió.

Plataforma G15T

El SsangYong Tívoli Grand està desenvolupat sobre una nova plataforma, la G15T. Construïda amb un 79% d’acer d’alta resistència, la nova plataforma afavoreix que la nova proposta dels de Ssangyong tingui una carrosseria estable i segura i altament resistent a la torsió.

Motor potent i Euro6D

El propulsor es basa en un motor de quatre cilindres d’injecció directa i turbo. Cubica 1.497 CC i incorpora un filtre de partícules, així com el sistema Start & Stop, complint amb escreix amb la normativa Euro6D.

Amb una potència de 163 CV entre les 5 i les 5.5 mil rpm i amb un par motor de 280 Nm entre les 1.500 i les 4.000 rpm, estem davant d’un motor molt equilibrat, prestacional i rendible. En aquest sentit, els consums combinats (segons cicle WLTP) se situan entre els 7,2 i els 7,8 litres als 100, depenent de si es tracta de la versió amb canvi manual o automàtic (en aquest ordre). 

La caixa automàtica es basa en una caixa amb convertidor de par i embragatge de bloqueig. Amb això s’assegura una resposta ràpida però confortable en tot moment, sense que el consum es dispari. Disposa d’un mode d’ús completament automàtic i un de seqüencial que es controla des de la palanca del canvi.

Segur i tecnològic

En termes de seguretat el nou Tívoli Grand incorpora els últims avenços de la marca. Més enllà de la plataforma ja esmentada, incorpora set coixins de seguretat, cinturons amb doble pretensor i limitador de càrrega.

D’altra banda, el programa de seguretat activa de SsangYong, de sèrie en tota la gamma, assegura el màxim nivell de seguretat dels ocupants.

En el programa de seguretat es concentren els següents sistemes: sistema de frenada automàtica d’emergència, sistema d’advertiment de sortida de carril, de permanència al carril, de reconeixement de senyals de trànsit, d’avís d’avançament del vehicle davanter, d’advertiment de cansament i l’SDA, un sistema que alerta quan no hi ha prou distància de seguretat.

Addicionalment podem optar per altres sistemes com el control de descens en sortida, el sistema anti-enlluernament automàtic, el de control de tracció i l’ESP o control d’estabilitat.

En tot cas, la tecnologia que incorpora el cotxe dels de Pyeongtaek va molt més enllà de tot això. La renovada proposta dels sud-coreans també reflecteix el seu compromís per ser un cotxe ideal per conduir-lo a diari. Un exemple d’això el tenim en la nova tecnologia Flex Steer i els seus tres modes de conducció: Normal, Sport i Confort.

Ah! El control de creuer ve de sèrie en tota la gamma, igual que els sensors de llums i pluja. 

Disponible des de la versió Urban Plus, el sistema d’infoentreteniment incorpora una pantalla de 8” des de la qual es poden ajustar diferents paràmetres del cotxe. També gaudirem de la connectivitat directa amb el nostre telèfon mòbil gràcies a l’Apple CarPlay o a l’Android Auto (de sèrie). Des d’aquesta mateixa pantalla es visualitza també les imatges de la càmera de visió posterior.

Disseny i habitabilitat

L’estètica del nou SsangYong Tívoli Grand destaca pel dinamisme que expressen les seves noves línies. El frontal, del qual destaca la graella acabada en negre brillant connectada als grups òptics, aporta molta contundència i robustesa al conjunt. El paracops està flanquejat pels nous fars antiboira i incorpora una motllura en gris que ressalta la presa d’aire frontal.

Els lateral estan clarament delimitats per una línia de carrosseria que remarca molt els passos de roda. Acabats amb motllures negres per incrementar  -com en el cas de la graella davantera-  la sensació de robustesa, són dels elements més visuals del cotxe vist de costat. Encara en aquest angle, destacar que el pilar C ve rematat amb una banda negra, també a joc. Del lateral acabarem destacant les llandes, disponibles entre les 16 i les 18 polzades.

Com tants models, el Tívoli Grand també està disponible amb una carrosseria de dos colors. En aquest sentit el sostre pot ser blanc o negre.

De la part posterior destacarem la integració dels pilots i les diferents motllures en negre brillant a joc amb la resta d’elements del cotxe. Destacar que en la part posterior -més allargada- s’ha millorat la capacitat de càrrega.

Interior modern

A l’interior, el nou Tívoli Grand compta amb una imatge moderna i molt tecnològica. Això és així gràcies a la forma angulosa de la seva consola central, a la pantalla de infoentreteniment de 8” i al quadre d’instruments digital de 10,25”.

L’habitacle està dissenyat per proporcionar el màxim nivell de confort i d’habitabilitat. Des del lloc del conductor hi ha molta visibilitat i és molt accessible, fins i tot per a conductors de poca alçada. En aquest sentit les possibilitats d’ajustament del volant i les del seient, faciliten molt l’adaptabilitat. 

Espai d’enmagatzematge

El nou Tivoli Grand té molts espai d’emmagatzematge. En la part davantera hi ha un reposabraços amb força espai. També hi ha una guantera il·luminada, un buit específic per deixar-hi el mòbil i més espais de càrrega a les portes. En la part posterior també hi ha amplis espais en les portes i en el reposabraços central.

Si bé és cert que es tracta d’un model amb un gran espai interior, la zona de càrrega del maleter és el més notable. Amb 720 litres de capacitat, el Tívoli Grand és el model més destacat de la seva categoria en termes de càrrega. Amb la segona filera de seients abatuda, el volum de càrrega augmentarà fins els 1.440 litres.

Finalment hi ha un doble pis al maleter on podrem emmagatzemar objectes perquè no es moguin quan el vehicle està en moviment. A més, el sòl està dividit en dues seccions. 

Quatre nivells d’acabat

El nou SsangYong Tívoli estructura la seva gamma en quatre nivells d’acabat: Line, Urban Plus, Premium i Limited. 

De l’acabat Line destacarem que tot i ser la versió d’accés, incorpora de sèrie tots els sistemes de seguretat del model, inclòs el programa de seguretat activa SsangYong (SASS). A l’interior tenim un sistema de clima manual, control de creuer i un quadre de instruments amb pantalla TFT de 3,5”. Aquest acabat està disponible amb canvi manual.

L’Urban Plus, disponible amb canvi manual o automàtic, incorpora a tot l’anteriorment citat el clima automàtic bi-zona, sensors de llums i pluja, càmera de visió posterior, sistema d’infoentreteniment amb pantalla de 8”, Apple CarPlay i Android Auto i el volant entapissat en cuir. També inclou de sèrie els fars antiboira i les llandes d’aliatge de 16”.

L’acabat Premium afegeix a tot això el quadre d’instruments digital de 10,25”, seients amb tapisseria mixta de tela i símil de cuir, els embellidors de les portes en acer inoxidable i el coixí de seguretat de genolls per al conductor.

Finalment l’acabat Limited, el més complet, afegeix els sensors d’aparcament davanters i posteriors, l’accés i arrencada sense clau, les llandes de 18”, els retrovisors amb plegat automàtic, els intermitents integrats amb tecnologia LED, un spoiler posterior i el sistema anti-enlluernament (HBA). 

Colors

La paleta de colors s’ofereix en sis tonalitats: Grand White, Platinum Gray, Silent Silver, Cherry Red, Dandi Blue i Space Black. 

En el cas de les versions Limited hi ha dos colors de sostre en funció del color de la carrosseria. D’aquesta manera, el Grand White, Platinum Gray i Silent Silver es combinen amb el sostre en negre, mentre que els colors  Cherry Red, Dandi Blue i Space Black ho fan amb el sostre en blanc.Becier Vehicles

Becier Vehicles

Amplieu tota aquesta informació al concessionari oficial Ssangyong de Becier Vehicles. Els trobareu a la seu central de Grup Becier de l’Av. d’Enclar, 142 de Santa Coloma. Tel. +376 871819

———

Si voleu conèixer altres novetats, accediu a la secció des del menú superior, o feu clic en aquest enllaç directe.