,

Subaru guanya les 24h de Nürburgring en la Categoria SP3T

anava direcció a Nurburgring, per disputar les 24h

El Subaru just abans d’embarcar

El “Subaru WRX STI NBR Challenge 2018”, un cotxe de carreres basat en el WRX STI de carrer, desenvolupat pel Subaru Tècnica Internacional, el seu equip de competició , ha aconseguit una nova victòria en la 46a edició de les 24 Hores de Nürburgring en la categoria SP3T.

Tot i que l’equip va arrencar des de la primera posició en la seva categoria, els problemes mecànics van aparèixer en els primers compassos de la prova, per la qual cosa van ser superats per alguns dels seus rivals.

Transcorregudes 10 hores des del començament ja estaven novament en la 10a posició               

En tot cas, l’equip tècnic, que comptava amb 6 mecànics seleccionats entre la xarxa de concessionaris oficials de Subaru al Japó, va resoldre amb rapidesa el problema i el cotxe va tornar a la pista per iniciar la remuntada.

Des d’aquest mateix moment, els 4 pilots, Carlo van Dam (Holanda), Tim Schrick (Alemanya), Hideki Yamauchi (Japó) i Takuto Iguchi (Japó), van començar a reduir distàncies amb el líder.

Remontada increïble

Transcorregudes 10 hores des del començament de la prova ja estaven novament en la primera posició.

A mitjana la carrera les condicions meteorològiques van començar a empitjorar, amb la pluja com a protagonista, la tracció Symmetrical AWD del WRX STI va contribuir en gran manera al fet que l’equip no solament reafirmés el seu liderat, sinó també,  que comencés a superar a competidors de categories superiors.

Tot entrar per segon cop a boxes, van aconseguir la victòria amb 112 voltes i més de 2.800km

Desafortunadament, un petit problema de motor els va obligar a tornar a boxes una hora abans de la conclusió de la carrera.

Afortunadament però, el cotxe va poder tornar a sortir novament a pista per aconseguir la victòria després de completar 112 voltes i més de 2.800 quilòmetres de distància recorreguts, en una prova que a més, va estar marcada per la intensa pluja nocturna i la densa boira i que van obligar a l’organització a mostrar bandera vermella, mancant 3 hores per complir-se les 24 habituals.

Aquest resultat representa el cinquè primer lloc en SP3T per Subaru en 11 participacions en les 24 hores de Nürburgring, i l’oportunitat de rescabalar-se del resultat del passat any, en el qual l’equip no va poder aconseguir la meta.

24h són moltes hores. Els quatre pilots van haver de fer moltes parades

Les tecnologies de Subaru, les grans guanyadores

La victòria, és una demostració de que el Subaru WRX STI és capaç d’explotar al màxim les virtuts de la llegendària tracció integral simètrica, dels motors bóxer de baix centre de gravetat i d’un xassís enormement rígid i que posa de manifest l’efectivitat de les tecnologies pròpies de Subaru, oferint als pilots un cotxe molt equilibrat i segur en tota classe de superfícies i condicions, a més de tremendament efectiu per atacar amb confiança les corbes de l’infern verd, reconegut com un dels traçats més exigents de món.

L’efectivitat de les tecnologies de Subaru han estat capdals per atacar amb confiança les corbes de l’anomenat infern verd

Per mitjà de les activitats del seu departament de competició STI, Subaru seguirà desenvolupant la seva enginyeria i millorant les seves tecnologies diferencials per oferir els cotxes de carrer més segurs, fiables i divertits de conducir.

Recordeu que Toyota Motors és el concessionari oficial Subaru per Andorra. Informes-vos de la gamma Subaru 2018 adreçant-vos a les seves instal·lacions de l’Av. Fiter i Rossell, 5.  Tel. 814481.

L’equip Subaru Tècnica Internacional, els preparadors del Subaru WRX STI NBR Challenge

Info/Fotos: Inigo Trasmonte – Subaru / Jan Brucke