, ,

SYM HD 300: CÒMODITAT MÉS ENLLÀ DE LA CIUTAT

Les motos de 125 CC, especialment els escúters, són les motos urbanes que dominen el mercat des de fa anys. Ara bé, tot i això, fins ara també teníen alguns inconvenients, com per exemple la manca de potència i de prestacions. Aquestes mancances quasi sempre condicionen l’ús quan hem de fer quelcom més que rodar per la ciutat.

En aquest sentit, les motos de 300 CC -millor dit, els escúters- cada cop tenen més acceptació.

Urbà i extraurbà

En aquest línia trobem el SYM HD 300, un escúter de roda alta, amb llanta 16’’, que està enfocat per a persones que precisen dur a terme una mobilitat urbana diària eficient, normalment de bastants quilòmetres i que es desplacen tant per la ciutat com per l’extra radi.
Aquests usuaris necessiten un escúter complert, potent, còmode, però també elegant i pràctic. En aquest sentit l’HD 300 de SYM compleix a la perfecció.

Dinàmic com una moto

S’ofereix amb diversos acabats cromats, també amb il·luminació full led i -en aquest nova entrega 2020- amb un nou xassís tubular d’acer completament refet.

Aquest últim aspecte és un dels detalls més destacables d’aquesta nova entrega.
El bastidor és nou i presenta un disseny trencador que fa que el seu comportament dinàmic sigui molt més semblant al d’una moto que no pas al d’un escúter.

Sota, cavall i rei

I és que la clau de l’éxit del nou HD 300 de SYM rau en tres pilars bàsics: l’arquitectura del xassís, la posició alta i còmoda del conductor i el fet d’equipar rodes de gran diàmetre. Tot plegat aporta més caràcter, sensacions molt agradables i sobretot, dinamisme, seguretat i confort.

Roda gran i ABS

En termes de seguretat, més enllà del diàmetre de la roda, destaca el comportament dels frens amb ABS i el dels amortidors.

En termes de comoditat, l’espai que hi ha sota el seient assoleix els 38 litres de capacitat. Permet guardar-hi paquets o un casc integral i un de tipus jet.

Completa

Més enllà de l’extraordinari comportament que ofereix circulant, ja sigui per la ciutat o per l’extra radi, l’HD 300 té moltes més virtuts: la resposta del motor de 27 CV, la gran quantitat de petits detalls i acabats que incorpora, o el compartiment que porta darrere de l’escut frontal i que inclou una connexió USB per carregar el mòbil, en són algunes.

En quant a colors, hi ha tres disponibles: blanc, negre mat i gris mat.

Acabarem destacant que SYM pertany al grup taiwanès Sanyang Motors(1954) i és un dels fabricants d’automoció més importants del món.

Motos Automòbils Pyrénées

Trobareu SYM a Motos Automòbils Pyrénées, una de les divisions de Grup Pyrénées Automoció. Les seves instal·lacions i exposició central estan a Prat de la Tresa s/n, just al costat de Harley Davidson, tot baixant cap a Sant Julià. Tel +376 880700

Per a més novetats en motos, feu clic aquí.

Fotos: SYM