,

Tony Cachafeiro accedeix a la final en la IAME Winter Cup de Xiva

En el marc de la primera carrera de la temporada de la IAME Winter Cup, prova que ha tingut lloc aquest cap de setmana al circuit valencià de Xiva, Tony Cachafeiro ha demostrat estar plenament integrat al certamen europeu, malgrat la pressió que suposa competir per primera vegada a nivell internacional, amb nou kart i amb nou equip.
Tant ha estat així, que després de les bones vibracions als lliures i del temps obtinguts a les sessions classificatòries, el jove pilot va poder fer-se amb un lloc per disputar avui diumenge (5 de febrer) la Final.

Lluitant pel Top10

Cachafeiro, que va estar tot el cap de setmana barallant-se per un lloc dins del Top 10, aconseguint eventualment estar en en la 21a posició per a la carrera Final, avui ha acabat en la posició 32 entre un total de 53 pilots. Esmentar que dels 53 inscrits -entre els quals, els millors pilots del món de la disciplina-  només 36 podien accedir a la carrera final d’avui.

Per tot això, que l’andorrà hagi arribat i que ho hagi aconseguit amb tanta solvència, sent la seva primera prova en aquest nivell d’exigència, és un molt bon començament.

Cop i sanció

En el transcurs de la prova final d’avui, l’andorrà ha protagonitzat un cop què a més de fer-li perdre algunes posicions, li ha malmés el portó del Kart. A causa de l’incident ha baixat al 30è lloc, mantenint-se així fins creuar la línia d’arribada. Malauradament, el cop sofert també li ha suposat un sanció tècnica que l’ha fet baixar dues posicions a la classificació final, acabant 32è.

Balanç prometedor

En qualsevol cas, el balanç del cap de setmana és més que bo si tenim en compte totes les variables a les què el pilot s’ha hagut d’adaptar en tan poc temps. A més, de no haver patit aquest toc, possiblement hauria acabat entre els 15 primers.

Trofeu Narcís Gil

En només dues setmanes arribarà el Trofeu Narcís Gil de Zuera (Saragossa). En aquesta segona prova de la IAME Winter Cup, Cachafeiro i Fusion tornaran a unir forces, abans que arrenqui formalment la temporada 2023.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.