,

TOT A PUNT PEL TROFEU ANDROS

Ja esta tot a punt pel Trofeu Andros, que un any més torna al Principat.  Com sempre, el Circuit Andorra – Pas de la Casa serà l’escenari en el qual tindrà lloc aquest meeting, el segon després del disputat a Val Thorens (França).

21 i 22 de desembre

Així doncs, seguint la tradició,  la competició visitarà Andorra aquest proper cap de setmana (dies 21 i 22 de desembre) .

Els organitzadors i participants del prestigiós certamen francès de pilotatge sobre gel, muntaran les seves infraestructures en les instal·lacions del traçat del Port d’Envalira, on disputaran les proves de les categories Elit Pro, Elit i vehicles elèctrics (Trofeu ENEDIS), mentre que els motards que disputen la AMV Cup estaran en la pista andorrana només dissabte (dia 22).

El calendari

Un cop celebrada l’edició andorrana, i ja en ple mes de gener, arribarà el torn de les pistes d’Isola 2000 (dies 11 i 12), Serre Chevalier (dies 19 i 20) i Lans en Vercors (dies 25 i 26).

J.B. Dubourg

J.B. Dubourg, el campió de les dues edicions anteriors.

La continuació, durant el mes de Febrer, comptarà amb dos escenaris molt particulars: Super Besse (dia 2) i una setmana després el Stade de France (París), el qual, amb una capacitat per a 80.000 espectadors, es transformarà per poder rebre la gran final del Trofeu Andros 2018-2019.

Horaris per Andorra

Horaris de tarda – nit en el Circuit Andorra.
L’activitat a la pista del Port d’Envalira està previst que s’iniciï cada dia a les 15,30 hores. A partir d’aquest moment s’aniran celebrant les mànegues qualificatives, finals i super finals de les diferents categories.

Els horaris s’hauran de complir amb rigorositat. Bona part dels meeting, inclosos els podis, s’emetran en directe per la cadena de TV de l’Equipe.

Duel tecnològic

Per primera vegada vehicles tèrmics i elèctrics compartiran graella.
En la categoria Elit Pro, es donarà una de les grans novetats de l’Andros 18/19. Vehicles tèrmics i elèctrics competiran per un lloc en la mateixa classificació.

Esmentar que a Val Thorens es va produir la primera lluita entre aquests vehicles tan diferents. Aurelien Panis, un gran especialista al volant de vehicles elèctrics, va sorprendre als seus rivals en endur-se el primer triomf. Va ser una victòria històrica donat que se la va endur -com diem-  amb un 4×4 completament elèctric.

Aurélien Panis en acció

Aurélien Panis en plena competició l’any passat

Tornant a l’edició andorrana del proper cap de setmana. Aurélien Panis (Elit Pro), Lionel Daziano (Elit) i Christophe Ferrier (MNCA) arribaran a Andorra com a líders.

Per la seva part, el campió de les dues edicions anteriors, J.B. Dubourg, però també altres pilots habituals d’aquest Trofeu, com Lagorce, Pernaut o Riviere, intentaran repetir posicions de podi.

L’AMV Cup

Les diferents mànegues de l’AMV Cup tornaran a comptar amb pilots de la Federació Motociclista d’Andorra. Els germans España, Christian i Xavi i també Alfredo Gómez competiran amb els millors especialistes francesos.

Imatge de l'AMV-Cup

L’AMV-Cup és realment espectacular

Accessos

Per poder accedir a les instal·lacions del circuit i tenir l’opció de veure el treball dels equips al paddock,  tindreu diverses opcions per comprar el vostre tiquet.

Si ho feu de manera anticipada, és a dir, fins dijous dia 20 inclòs, tant al circuit com  en les instal·lacions de GASOPAS el preu serà de 20 euros. Però si compreu el tiquet a l’entrada del mateix recinte a partir del divendres (dia 21), el cost serà de 25 euros.

Com sempre, els socis de l’Automòbil Club d’Andorra gaudireu d’entrada gratuïta.

Gasssss!

Font / Fotos: Fotoesport