,

Tot a punt per a la inauguració del nou Centre Alpine

Les dues generacions Alpine A110

En un dies, de la mà de Becier Vehicles, la divisió d’automòbils de Grup Becier, s’inaugurarà al  Principat un concessionari d’automòbils gens convencional. Ens referim al nou Centre Alpine.

La presentació del nou concessionari de l’emblemàtica marca francesa, tindrà lloc els propers dies 10 i 11 de març en les instal·lacions de Becier Vehicles.

1955 – 2022

Fundada l’any 1955 pel pilot Jean Rédélé, Alpine s’ha caracteritzat des de sempre pel seu nexe entre la competició, l’elegància i la innovació al més alt nivell.

Després d’una llarga història plena de moments glamurosos i de molts èxits, actualment la marca comercialitza la reinterpretació de l’icònic A110, model presentat a París l’any 1962.

Més de mig segle després, l’A110 torna trepitjant fort, mantenint-se però, absolutament fidel als conceptes de la`berlinetta´original.

El cert és que aquesta reinterpretació de l’A110 original recorda inequívocament el model original que transitava per les nostres carreteres als anys 60.

Alpine A110 S

Inauguració amb sorpreses

A part de conèixer el nou espai i gaudir de la inauguració com a tal, hi haurà diverses sorpreses per als presents. En aquest sentit, si el calendari, la logística i la burocràcia -sempre tant complicada- ho permeten, hi haurà una sorpresa important. No avancem res perquè al tancament de l’edició encara no estava confirmada, però bé, de ser possible, serà espectacular. En tot cas, l’esdeveniment com a tal i l’arribada d’Alpine al Principat, ja són una gran sorpresa!

Durant l’esdeveniment inaugural l’equip comercial de Becier Vehicles aprofitarà per donar a conèixer als presents les virtuts dels tres acabats que composen la gamma Alpine actualment: l’A110, l’A110 GT i l’A110 S. Diem ‘actualment’ perquè fa tot just uns dies que la marca va confirmar la futura producció del nou X-Over GT, així com dos models més, tots ells 100% elèctrics.

Aquests tres nous models formaran un “Dream Garage”, esportiu, elegant, tecnològic però sobretot lleial als principis d’Alpine!

Alpine A110 GT

3 variants

Tornant als A110. Tot i que en uns dies farem la prova de conducció, tot seguit us avancem un resum de les tres variants.

Alpine A110. Aquest model es la porta d’entrada a l’univers Alpine. La combinació del seu xassís, esportiu, súper lleuger, baix i molt aerodinàmic, juntament al dinamisme que regalen els seus 252 CV, més el plaer que suposa conduir-lo, és una bona manera de endinsar-se en l’univers Alpine per sentir el que va ser la`berlinetta´original.

Alpine A110 GT. Aquest està considerat com el cupè esportiu Gran Turisme de la gamma. La seva motorització de 300 CV, combinada amb les excel·lencies del xassís “Alpine”, dóna lloc a una combinació perfecta entre eficàcia i confort. L’A110 GT és un esportiu ideal tant per gaudir-lo a diari, com per fer viatges de llarga distància amb total comoditat.

Alpine A110 S. El xassís “Sport” de l’A110 S, el pota negra de la gamma, fa que s’aprofiti al màxim tot el potencial del seu sistema propulsor. Com a esportiu pur, l’A110 S ofereix en opció uns pneumàtics semi-slick i un kit aerodinàmic específicament dissenyat per gaudir-ne on millor s’expressa, rodant al límit en qualsevol circuit.

Feta aquesta introducció, ara ja només cal esperar uns dies per poder coneixer el nou Centre Alpine de primera mà i veure en persona aquest esportiu tan especial.

———

Per a d’altres entrades de la secció Premium Cars, feu clic en aquest enllaç, o accediu a la secció des del menú superior del blog

Fotos: Alpine