,

TOT LLEST PER L’X-TRIAL D’ANDORRA

Anunciats els participants de la prova andorrana. L’edició d’Andorra la Vella tancarà la temporada proclamant el nou Campió del Món.

Ja tenim dates definitives per l’X-Trial Andorra la Vella. La prova es disputará el 27 de Abril al Poliesportiu d’Andorra. L’esdeveniment arrencarà a partir de las 18:00.

Graella a punt

També està definida la graella de pilots. En aquest sentit serán nou pilots els que lluitaran pel triomf.

Aquesta prova suposa el retorn de l’especialitat a Andorra, després d’una absència de més d’una dècada. 

Última cita 2019

Serà l’última cita de la temporada, per això, es presenta com una autèntica celebració de clausura del campionat. En aquest sentit, i com és lògic, es realitzarà el lliurament oficial de trofeus amb el número 1 del Món, Toni Bou al capdavant, competint a casa i celebrant un nou títol davant dels seus.  Bou (Repsol Montesa Honda) està al capdavant del grup de Pilots Permanents del Campionat, després d’assegurar-se de forma matemàtica el seu tretzè títol mundial en el X-Trial de Marsella. 

9 pilots

De la mateixa manera, Adam Raga (TRRS) que va assegurar-se el subcampionat del Món en terres franceses, Jaime Busto (Gas Gas) que ocupa la tercera posició en la classificació provisional, Benoit Bincaz (Beta) cinquè, i Miquel Gelabert (Sherco) que ocupa el sisè lloc, formen part del grup de 5 pilots que tenen garantida la seva presència en totes les proves de la temporada.  

A ells s’uneix Jeroni Fajardo de Gas Gas. Disputant la final a Marsella, Fajardo va ser el millor “Event Rider” de la prova. A més, ocupa el quart lloc en la classificació provisional.

Altres noms que completen l’elenc de participants seran el japonès Takahisa Fujinami (Repsol Montesa Honda), que tancarà la temporada prenent part en la seva tercer prova del Campionat del Món FIM de X-Trial, Jorge Casales (Vértigo) que va competir en les cites de Budapest i Barcelona i Lucca Petrella (Beta) present a Barcelona, Bilbao i Marsella.  

Proclamació de Bou

Tots ells estan citats a la capital andorrana per protagonitzar una competició que serà vibrant i molt espectacular.

Destacar que la cita comptarà amb un al·licient addicional. Diem això pel fet que serà l’escenari on es farà la proclamació oficial de Toni Bou com a Campió del Món d’X-Trial així com de la resta de les posicions d’honor del campionat.  

Entrades a la venda

El preu de les entrades va des dels 25 € als 125 (accés VIP Gold), passant pels 30 i 35, segons la zona escollida.

Podeu adquirir la vostra entrada entrant a: https://tickets.x-trial.com

Font: X-Trial