Toyota GR Supra, ara també amb canvi manual!

El Gr Supra de Toyota, l’esportiu japonès més somiat del catàleg de la factoria japonesa, estrena per fi una versió amb canvi manual i millors habilitats dinàmiques, un regal per als ‘drivers’ europeus més exigents.

Tot i que el seu és un segment molt especial i de poc volum, els clients potencials d’aquest tipus d’esportius saben bé el que volen. D’això, Toyota no té cap dubte, d’aquí que hagin tret aquesta versió manual amb sis marxes. I és que a l’espectacular disseny del cotxe, a la configuració de tracció posterior amb el motor al davant i al perfecte repartiment del pes entre els dos eixos, ara s’afegeix -per deleït dels més puristes- el canvi manual intel·ligent iMT

Desenvolupat específicament

Desenvolupat específicament tant pel potent motor 3.0 de sis cilindres en línia i 340 CV de potència, com pel 2 litres de quatre cilindres turbo amb 258 CV, el rendiment i la diversió al volant d’aquesta versió manual estan assegurades.

Rendiment  millorat

Toyota anuncia que també ha millorat tant la rigidesa de la suspensió, com la capacitat del control de frenada. Al fer-ho han augmentat notablement les capacitats dinàmiques de l’esportiu japonés per oferir les màximes prestacions, sense comprometre la seguretat. També han optimitzat el sistema de funcionament del control de tracció de l’eix posterior, per poder sortir accelerant de qualsevol revolt amb total seguretat.

En aquest sentit, per assegurar tota la tracció i estabilitat possible en les fases de sortida dels revolts, els de Toyota han estrenat el Hairpin+. Es tracta d’un nou sistema que permet alliberar lleugerament l’entrega de par entre les rodes interior i exterior, administrant així l’adherència natural del cotxe durant tota la fase de recolzament mentre el cotxe dibuixa el revolt. Gràcies en això, a més d’un extra de seguretat important, s’assegura la millor traçada possible.

Petites modificacions a la consola

L’últim canvi d’aquesta versió amb canvi manual el tenim en la consola central. L’espai que requeria la palanca de canvi (els seus moviments), ha obligat als enginyers i dissenyadors de la marca a desplaçar una mica els comandaments del clima per tal que la manipulació de la palanca sigui cómoda i totalment funcional.

Toyota Motors Andorra

Per acabar, dir-vos que segons ens han comentat des de Toyota Motors Andorra, si tot segueix com hauria, les primeres unitats arribaran a finals d’estiu, principis de tardor.

Pel que fa al preu, segons el concessionari escaldenc arrenquen des dels 47 mil euros. Realment és un preu molt competitiu per a un cotxe tan especial com el GR Supra.

Informeu-vos-en a Toyota Motors. Els trobareu al número 4 de l’Av. Fiter i Rossell d’Escaldes-Engordany. Tel +376 814 481

———

Si voleu accedir a altres novetats Premium, podeu fer-ho des de la secció  del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

Fotos: Toyota media Europa