,

TROFEU ANDROS: EL CIRCUIT ANDORRÀ VA TORNAR A EXHIBIR UN GRAN NIVELL

El Trofeu Andros Andorra 2017-18, que van tenir lloc divendres día 15 i dissabte día 16 del passat mes de desembre, va completar amb excel·lents sensacions les dues jornades de competició al circuit andorrà del Pas de la Casa.

En termes generals la prova va complir amb escreix les expectatives previstes per l’equip de Max Mammers, deixant una vegada més la porta oberta de cara a properes edicions, donat que entre d’altres aspectes organitzatius, l’escenari va ser qualificat un cop més, com a espectacular i perfectament preparat, una qualificació que van destacar també els equips i pilots participants.

Els presents van haver de suportar durant els dos dies de competició un ambient fred, molt fred, amb temperatures bastant inferiors als 0 graus, amb vent i nevades. I és que la climatologia va posar a prova la resistència dels equips i aficcionats que van seguir la competició en directe, tot i que també va facilitar el treball dels organitzadors en el manteniment de la pista, que va resistir sense problemes la disputa de les diferents mànigues programades durant tot el cap de setmana.

Divendres, el primer día, J.B. Dubourg (Elite Pro), Eddy Benezet (Elite) i Aurélien Panis en (Enedis), van endur-se el triomf en les seves respectives categories.

Jean Baptiste Duborg amb el seu Renault Captur va ser el guanyador en Elite Pro el primer dia de curses

Dissabte, Evens Stievenart (Elite Pro), Lionel Daziano (Elite), Julien Andlauer (Enedis) i Vivian Dabert (AMV Cup) van ser els vencedors.

Com heu pogut llegir, cap dels pilots que van aconseguir el triomf dissabte va repetir-lo diumenge, el que confirmava la complicació i les moltes variables que van influeir en aquesta competició, ja fora per la dificultad propiament dita, com per la variabilitat que el temps, entre altres factors, va jugar d’un día a l’altre.

El que no difereix any rere any és que aquesta edició va ser novament un èxit en tots els sentits, de manera que quasi segur que l’any vinent tornarem a gaudir d’una nova edició.

Evens Stievenart al volant del Mazda 3 va ser el vencedor en Elite Pro en dissabte

Info/Fotos: Fotoesport