,

Un rival acaba amb el festival d’avançaments de Cachafeiro a Xiva

Tony Cachafeiro va demostrar aquest passat diumenge a Xiva (València), no solament que s’ha adaptat molt bé als d’NM Motosport, el seu nou equip, sinó que també s’ha acostumat en temps rècord al nou kart. I és que tot i que en els classificatoris de dissabte, un cúmul de circumstàncies el van relegar a la part final de la classificació de cara a la carrera de diumenge, quan va arribar l’hora de la veritat el jove pilot va sortir per totes, regalant als presents un recital de pilotatge Ho diem així perquè l’andorrà va arribar a recuperar fins a 28 posicions en el global de la jornada.

Cap de setmana complicat a Xiva

Després del Warm-Up, el pilot va detectar que l’eix posterior fallava. En revisar-ho, van comprovar que a conseqüència del xoc en la mànega classificatòria de dissabte, l’eix s’havia trencat.

Àngel Aviñó , el seu nou mecànic, es va afanyar a solucionar el problema i el pilot va poder sortir a la Pre-Final, com sempre, amb la màxima motivació!

Tant va ser així que en la primera volta va avançar deu posicions. Lluny de quedar-se en això, va retallar fins a quatre posicions més en les dues voltes següents, col·locant-se 13è (va sortir el 28è).

Desgraciadament, aquest recital de pilotatge que a tots va sorprendre, va acabar de cop quan un altre kart va perdre el control quedant creuat en la trajectòria de Cachafeiro i de cinc pilots més.

Quan toca, toca!

La carrera estava ja a punt d’entrar en la volta final. Abans d’això, quan els pilots estaven en l’últim revolt del circuit de la penúltima volta, un d’ells va perdre el control, va fer una virolla i va quedar exposat en plena trajectòria de pas.

Sense opció de poder esquivar-ho, l’impacte de Cachafeiro i d’altres pilots va ser inevitable, com inevitable va ser que a conseqüència d’això l’andorrà es quedés sense opcions.

Malauradament, en el món de les carreres de cotxes, siguin F1 o karts, aquestes coses passen i quan passen són pràcticament inevitables, per la qual cosa no queda una altra que assumir-les.

En tot cas, la temporada just comença i el que realment compta és l’escalada protagonitzada per l’andorrà. A més de tornar a deixar clara la seva qualitat pilotant, demostra que tant l’adaptació al kart, com a l’equip NM Motorsport de Nerea Martí, va molt ràpid i això és el més important en aquests moments.

Mirant a Europa

Com és lògic, el succeït ha deixat al jove pilot amb ganes de més, però no hi ha temps per recrear-s’hi! Toca passar pàgina i mirar a l’horitzó, que es presenta molt intens en només dues setmanes. I és que en quinze dies Cachafeiro s’estrenarà en la Copa d’Hivern de les IAME Sèries, la seva primera cita europea. Ho farà amb Fusió, un prestigiós equip amb molta importància a nivell internacional.

Curiosament la prova tornarà a disputar-se en el mateix circuit de Xiva.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.