,

Una caiguda deixa fora de cursa a Cardelús al MotoE de Barcelona

A causa d’una caiguda Xavi Cardelús no ha pogut acabar la tercera cursa de la Copa del Món FIM Enel de MotoE, prova disputada avui al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Caiguda irrecuperable

L’andorrà va classificar-se ahir en la desena posició en la Superpole, posició que el va situar en la quarta posició de la graella de sortida d’avui. Malauradament, tot i que el pilot de l’Avintia Esponsorama Racing ha fet una bona sortida, en arribar al revolt número 3 ha patit una caiguda que l’ha deixat sense opcions de poder continuar.

Ratxa d’incidents

Així doncs Cardelús no ha pogut aturar la ratxa d’incidents que està tenint en aquest principi de temporada. I és que cal recordar que l’andorrà va caure a Jerez quan anava vuitè i a Le Mans va sortir-se de la pista per evitar un xoc, quan estava rodant en el grup capdavanter de cursa. 

L’andorrà explicava així el que ha passat a la cursa d’avuui: Hem començat la cursa amb 6 minuts de retard. Al no dur els escalfadors durant aquest temps, les rodes han perdut  temperatura. Quan a la sortida he mirat de posicionar-me per l’exterior per evitar incidents i guanyar posicions. L’estratègia ha donat bon resultat perquè he remuntat tres llocs, però en arribar al revolt número 3 i tombar la moto no he pogut evitar perdre el control i caure. Possiblement, les gomes no estaven prou calentes com per pilotar tan al límit”

”És una llàstima perquè tant en aquesta cursa com en les dues anteriors havíem fet una bona feina en els entrenaments

Nova cita a Barcelona

Cardelús tornarà al Circuit de Barcelona-Catalunya la setmana que ve per disputar la tercera prova del Moto2 European Championship.

Respecte del Campionat del Món de MotoE, la propera cursa es disputarà a Assen d’aquí a tres setmanes.

———

Per a més notícies sobre les actuacions dels nostres pilots en l’àmbit esportiu internacional, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.