,

UNA CAIGUDA FRUSTA LA CURSA DE CARDELÚS A BRNO

Xavi Cardelús no va poder acabar el Gran Premi de la República Txeca a causa d’una caiguda en la tercera volta.

L’andorrà, que sortia des de la 31a posició, va començar superant a tres rivals en la mateixa recta, moment a partir del qual va anar intercanviant posicions amb ells fins que en la tercera volta, rodant en la 27è posició i tot just havent superat el pilot Jules Danilo, va tocar-se amb el francés  fet que el va fer perdre el control de la seva Kalex.

Afortunadament la caiguda va ser neta i no va comportar conseqüencies greus per al pilot.

El cert és que va iniciar el cap de setmana bastant bé, tant per la seva progressió durant els entrenaments, com pel fet que les diferències amb els favorits de la categoria van ser les més curtes de la temporada.

“No acabar una cursa és sempre un motiu de frustració i aquest cap de setmana encara ho és més donat que la progressió que havia fet als entrenaments i la diferència dels meus temps respecte els dels rivals era bona. Afortunadament la caiguda no m’ha comportat cap lesió important que pugui comprometre la meva participació al pròxim Gran Premi”.

Cardelús disputarà el proper cap de setmana el seu setè Gran Premi del Campionat del Món de Moto2. Serà el GP d’Austria. Ho farà sense quasi temps per descansar, ja que serà el tercer cap de setmana consecutiu de curses després d’haver corregut a MotorLand (Europeu) i Brno (Mundial).

”Toca descobrir un traçat nou. No és dels més llargs del campionat. Es caracteritza per tenir alguns revolts típics de l’estil stop&go en els quals es tracta d’aturar força la moto i obrir gas amb rapidesa en la sortida”.

Tot i les caigudes i els entrebancs soferts darrerament, el cert és que la progressió del pilot segueix en línia ascendent. Per això, Cardelús i el seu equip esperen poder mantenir la mateixa línia.