, ,

Vantage Motors obre botiga a l’Av. de Salou d’Andorra la Vella

Després d’un parell d’anys operatius, però sense cap botiga de cara al pùblic, l’embranzida que han agafat els de Vantage Motors en aquest periode ha fet que, tot i que acostumen a treballar sempre sota comanda, s’hagin decidit a obrir una botiga de cara al públic.

En aquest sentit, tot i poder disposar de qualsevol marca i model, siguin vehicles nous com d’ocasió, acostumen a treballar majoritàriament amb marques alemanyes, com ara les de grup Volkswagen AG: Porsche, Bentley, Audi, Volkswagen, però també amb d’altres com BMW, Mini, o Mercedes-Benz. I és que són les marques per les què tenen més demanda. Sigui com sigui, l’àmplia xarxa de concessionaris amb que treballen els permet poder oferir pràcticament qualsevol model del mercat europeu, americà i asiàtic.

Nova botiga a l’Av. De Salou

Amb una dilatada experiència en el sector automòbils, l’Àlex Pastor, director de Vantage Motors, ens va convidar a les noves instal·lacions per tal d’ensenyar-nos-ho tot.

Al final heu acabat obrint botiga. Recordo que quan vàreu començar ja vam parlar que això acabaria arribant.

«Tens raó. El cert és que les coses s’han accelerat molt. Tot i que la fòrmula de treballar sota comanda és la que ens agrada, al final vas creixent i es fa necessari poder disposar d’un punt on tenir una selecció de cotxes en venda, però sobretot, tenir un punt comercial on la gent pugui venir, fins i tot si quan es tracta de comprar un cotxe a la carta»

Un pas necessari

Fins ara treballaveu des d’un despatx i tenieu un box.

«Sí. La veritat és que inicialment és una bona estructura. Al final, el que necessites és un despatx per atendre el client i ensenyar-li les opcions que tenim o fer la recerca amb ell. El que passa és que la cartera de clients va augmentant i és lògic que la gent, més enllà del moment en que ve a seure amb tú perquè li trobis el que vol, també ha de poder interactuar amb nosaltres de forma més oberta i distesa, és a dir, en una botiga a la que pugui anar en qualsevol moment. El despatx, com a despatx que és, requereix un tracte més d’oficina, més formal,  no se si m’explico..»

Un aparador a peu de carrer

Per altra banda, disposar d’una botiga us permet tenir cotxes en estoc, vull dir a la venda i per a entrega immediata, cosa que abans era més complicat, no?

«Si, aquest és un altre dels avantatges de tenir-la.  Abans ja en teníem alguns al box, però una botiga permet que la gent vingui directament a veure’ls, sense haver de quedar necessàriament abans. Fins ara era com més privat i això limitava les coses una mica. Un aparador obert al públic és un aparador. És una eina de venda directa i d’impuls amb una capacitat d’influència comercial molt important. De fet, ho hem notat moltíssim des que hem obert portes. Això és indiscutible»

Qualitat davant de quantitat

M’ho imagino. Tot i que salta a la vista que treballeu amb cotxes de gamma alta i molt alta, a part de algunes d’aquestes meravelles que tinc al davant, com l’URUS, el Bentayga o aquest Cayenne Turbo GT, veig que també hi ha alguna opció més “terrenal”, em refereixo a models de gamma mitja a alta i fins i tot algún utilitari.

«És que una cosa ha portat a l’altre. Al tenir la botiga, les veus corren i al final et ve pùblic de tot tipus. El que no hem fet és canviar la nostra política pel que fa a l’estat dels cotxes que toquem, és a dir, només treballem amb vehicles seminous o fins i tot també d’ocasió, sempre que tinguin poc quilometratge i presentin un estat impecable i sense incidències importants. A partir d’això, la botiga ens ha fet ampliar el target i tenir una més mica de tot, però tampoc creguis que massa.

En aquest dos anys els nostres clients saben que és el que toquem i difícilment anem més enllà, a no ser que hi hagi un compromís o que ens entri algún cotxe poc habitual com a part del tracte acordat, però no és la tònica»

Professionals amb molta experiència

Per acabar, que quan hi ha feina, el primer és el primer.  Obrir botiga haurà implicat un equip humà més important al darrere. De fet, no t’ho pregunto. Ho sé. Sé que tens un molt bon equip amb tú, que abans m’he creuat amb ells i he pogut saludar-los mentre t’esperava.

«La veritat és que he tingut la sort de poder formar un equip excel·lent. De fet, amb la Marta Devesa, la meva mà dreta a nivell comercial i administratiu, fa molts anys que treballem, doncs hem coincidit en diverses empreses, així que ens coneixem molt bé. Per altra banda hi ha el Jordi Garcia, que s’ocupa de la logística i de tot el que té veure amb la preparació dels cotxes fins que els entreguem al client»

Doncs que vols que et digui que no sàpigues Àlex. Si al llarg d’aquests dos primers anys les coses us han anat bé, els propers segur que seran encara millors. Molta sort a tots en aquesta nova etapa.

On son?

Si voleu apropar-vos a la nova botiga de Vantage Motors, els trobareu a l’Av. de Salou nº 54, nau 2, a la parròquia d’Andorra la Vella. Tel +376 727277 – 343 224

———

Si voleu accedir a altres reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat que trobareu al menú superior del blog. També podeu accedir a la secció, directament des d’aquest enllaç.