,

VINYES-FONT SENSE OPCIONS AL CER 2018

Joan Vinyes i Jaume Font van quedar-se sense opcions de cara al CER 2018. La parella no van poder defensar les opcions de revalidar el títol del Campionat d’Espanya de Resistència. I és que una burxada en la part final del relleu d’en Joan els va obligar a fer una parada extra. Això va implicar una pèrdua de temps impossible de recuperar.

Podi en Classe 1

Malgrat no puntuar en les 2 hores del Circuit de Barcelona – Catalunya, última prova del CER 2018, Vinyes-Font han aconseguit acabar el campionat de resistència en el podi de la classificació final de la classe 1.

Vinyes-Font sense opcions al CER per una burxada

Vinyes va quedar-se sense opcions per una burxada

Molt de risc

La carrera va estar marcada per la gran quantitat de vehicles en pista. també per la quantitat de prestacions entre aquests. I és que en aquesta prova les diferents categories (GT, Classe 1 i 2) van disputar la prova alhora. El gran nombre de vehicles va comportar la participació de pilots que, en algunes ocasions, no tenen massa experiència en curses d’aquest nivell. Això va comportar situacions de risc.

En els entrenaments oficials el tàndem campió 2017  ja van tenir el primer mal de cap del meeting. Després d’aconseguir una plaça entre els millors de la seva categoria (TCR), i sense temps material de reacció, van ser penalitzats a sortir en l’última posició de la graella de sortida.

Vinyes comentava al final:

“Hem començat malament, però a València sortint des de la mateixa situació de graella vam acabar en el podi. No hi havia marge per recuperar el nostre lloc en el grup de sortida i l’única solució era sortir a totes i repetir l’experiència valenciana”

Inici optimista

L’inici de la carrera va fer imaginar que revalidar el títol de nou era possible. En aquest cas però, una inoportuna burxada va deixar sense opcions l’excel·lent treball iniciat pels de Baporo Motorsport.

Vinyes no podia dissimular la seva decepció després de cedir el volant al seu company Jaume Font:

”Intentarem acabar la carrera, però sense cap opció a entrar a la zona de punts. Ha estat una llàstima però com es comenta en aquests casos les carreres de vegades són així d’injustes”

La temporada espanyola de resistència es tancarà amb la disputa dels 500km d’Alcanyís. Serà dissabte 3 de desembre en les instal·lacions de Motorland a Terol.