,

VINYES-MERCADER ES PROCLAMEN CAMPIONS D’ESPANYA A LA NUCÍA

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van completar i guanyar en N5, la seva categoria, el XXV Ral·li La Nucía – Mediterrani Trofeu Costa Blanca, penúltima prova del calendari del Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt.

Dels dubtes a l’excel·lència

Després d’una fase inicial amb dubtes pel que fa a la possibilitat d’estar entre els millors, la parella va protagonitzar un excel·lent final de ral·li que els va portar directes al triomf en N5, al quart lloc de la classificació absoluta i al més important, revalidar matemàticament el títol de Campions d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt en la categoria N5!

Jornada complicada

“Va ser una jornada molt complicada, sobretot pels problemes que ens van acompanyar durant tot el matí.  

Amb el canvi d’escenari les coses ens van anar millor. Ens vam centrar sobretot en acabar el ral·li i ho vam aconseguir, i a més com a vencedors en N5. Un resultat que necessitàvem per no haver d’esperar a concretar el títol en un circuit complicat com el del Jarama, la darrera cita”

Última cita, Madrid

Així doncs, amb aquesta victòria Vinyes-Mercader aniran a l’última convocatòria  del calendari del CERA 2019 amb el deures fets i aprovats amb la millor nota.

Serà el IXè Rally Comunidad de Madrid – RACE i tindrà lloc el 22 i 23 de novembre.

 

Info original: Fotoesport