,

VINYES-MERCADER LLESTOS PEL RALLY TERRAS D’ABOBOREIRA

L’ajornament del 55è Rallye de les Açores ha obligat als responsables de l’equip Suzuki Ibèrica Motorsport a fer un canvi en el calendari de competició. La prova triada per debutar sobre terra ha estat el Rally Terras d’Aboboreira, prova del Campionat de Portugal de l’especialitat. La prova es disputa entre avui i demà, amb la localitat d’Amarante ( a 61 km de Porto) com a punt central de la competició.

Escenari desconegut

Així doncs Joan Vinyes-Jordi Mercader s’han desplaçat a terres portugueses per començar la temporada sobre terra. Ho faran en un escenari desconegut per a ells. No obstant això, el gran objectiu de l’equip és continuar treballant per poder continuar progressant en les prestacions del Suzuki Swift R4lly S.

Metalocardoso S.A acull la logística i els diversos processos administratius i tècnics de la prova. Les instal·lacions de l’empresa són la ubicació en la qual shan ’instal·lat els equips participants. També és des d’aquest punt on els organitzadors controlaran el desenllaç del ral·li.

100 km de velocitat i 7 cronometrades

El recorregut consta de 100 km de velocitat i 7 cronometrades. Per a l’edició 2021 de la prova els organitzadors han previst un recorregut total de 316,22 km, dels quals 100,87 km seran cronometrats. La prova tindrà un total de 7 especials (4 de diferents) distribuïdes en dues etapes.

Avui divendres a partir de les 15.00 hores, un cop acabat el shakedown i el tram de qualificació es disputaran dues passades per l’especial Amarante Natureza Criativade 13,83 km,. Aquí començaran a definir-se les primeres diferències de cara a la classificació provisional.

Demà, la jornada clau

La jornada decisiva de la prova s’iniciarà demà dissabte a les 9 del matí. En les seccions matinals els equips que segueixin en competició hauran de completar dues passades per Marao (10,08 km). Un cop fetes hauran de fer una única passada per l’especial estrella del ral·li, la de Baiao Vida Natural.

Cap a les 15.00 hores, una vegada completada la matinal els pilots encara hauran de superar dos passos per l’especial d’Aboboreira (16,94 km). Un cop fetes ja podran entrar el seu vehicle al parc tancat de Metalocardoso.

Joan Vinyes-Jordi Mercader s’han desplaçat a terres portugueses amb el convenciment de donar continuïtat a l’excel·lent línia competitiva exhibida fa unes setmanes a Còrdova.

Molta sort parella! Esperem el que la climatologia acompany i que com sempre, resultats apart, gaudiu d’allò més.

——-

Per a d’altres entrades referents a la participació de pilots andorrans en competicions d’àmbit internacional, podeu accedir directament fent clic en aquest enllaç.

Info original: Fotoesport