,

VINYES-MERCADER VAN ACOMIADAR-SE ABANS DEL PREVIST DEL RAL·LI SANTANDER-CANTÀBRIA

Joan Vinyes-Jordi Mercader (Suzuki Swift R+ N5) van veure com es frustraven les seves opcions de continuar lluitant pel triomf de la categoria N5 ja en els mateixos compassos inicials del 40è Ral·li Blendio Santander – Cantàbria.

A causa d’un mal toc

El toc amb un dels paranys que amaguen les cronometrades de Cantàbria van provocar-los una burxada i el trencament d’un tub de la direcció assistida.

Tot i això van intentar continuar però al final, per a evitar mals majors en la mecànica, van decidir abandonar la prova que tancava la trajectòria del CD Peñucas al Campionat d’Espanya de Ral·lis d’asfalt (CERA).

La roda i la direcció

Així ho comentava el pilot de Suzuki : “El toc va fer-nos punxar una roda. A més, també va deixar el Swift R+ sense la direcció assistida, és a dir, era impossible de dominar en els primers instants. Per tot plegat vam tenir un toc contra els pals que normalment serveixen per a delimitar els camps a Cantàbria

“Després de canviar la roda vam acabar l’especial i ens vam dirigir cap a Arredondo amb la intenció de sortir en la següent i després arribar a l’assistència per reparar la direcció assistida. Malauradament després d’avaluar la situació amb l’equip el més prudent era deixar la cursa per no forçar encara més la mecànica del Swift.

Nova parada: Alacant

En la recta final de la temporada, el CERA 2019 es traslladarà fins a la Costa Blanca.  Allà es disputarà el 25 Ral·li Mediterrani – La Nucia, organitzat per l’Automòbil Club d’Alacant. La prova tindrà La Nucia com a nucli central de la prova.