,

VOLVO CARS OBRE COMANDES PER AL NOU C40 RECHARGE

  • Es pot fer la comanda tant físicament a autodièsel, com directament des de la web oficial.
  • El nou C40 Recharge inclourà un còmode paquet d’atenció al client.
  • El nou elèctric proposa 420 km de autonomia i 40 minuts de recàrrega per a obtenir fins el 80% de la bateria
  • El cotxe ofereix tots els avantatges d’un SUV, però amb un disseny més baix i estilitzat.

Fa unes setmanes que Volvo Cars té obertes les comandes del nou C40 Recharge, el seu últim model elèctric. Així doncs ja podeu formalitzar la vostra unitat i, amb sort, podreu gaudir-la abans de cap d’any.

Per fer-ho teniu dues opcions. D’una banda podeu dirigir-vos a Autodiesel, el concessionari oficial de Sant Julià de Lòria. Allà tindreu l’assistència i consells del seu departament comercial, la qual cosa sempre és d’agrair. En segon lloc també podeu fer la gestió directament amb la marca via Internet des de la seva web www.volvocars.com

Oferta simplificada

D’acord amb l’objectiu de reduir la complexitat de la gamma de models i centrar-se en versions atractives preseleccionades, els de Volvo han simplificat l’oferta de cara al C40 Recharge. En aquest sentit, quan s’adquireix una unitat del nou C40 Recharge, el vehicle inclou un còmode i complert paquet d’atenció al client. Aquest paquet inclou diferents elements de servei, de garantia i d’assistència en carretera, així com algunes opcions per a la recàrrega a casa.

Ho diem el futur de Volvo”, assenyalava Lex Kerssemakers, director d’operacions comercials globals de Volvo Cars. “El Volvo C40 Recharge és més que un nou vehicle, és el nostre primer model exclusivament elèctric i constitueix un pas molt important del nostre pla per poder implementar el canal en línia”

Objectiu a 9 anys vista

El cert és que el C40 Recharge és la manifestació més recent del compromís de la marca cap a un futur sense emissions. En aquest sentit, l’empresa presentarà diversos models elèctrics durant els pròxims anys, doncs la intenció és que el 50% del volum de vendes globals correspongui a vehicles totalment elèctrics d’aquí a 4 anys. De cara a 2030 l’objectiu és que tots els models siguin elèctrics purs.

Un SUV molt contingut

El C40 Recharge ofereix tots els avantatges d’un SUV, però amb un disseny més baix i estilitzat. La part posterior té un sorprenent disseny que s’adapta perfectament a la línia del sostre, més baixa que en altres models, mentre que la part davantera mostra la nova imatge dels Volvo elèctrics.

Informació i entreteniment

Igual que l’XC40 Recharge, el C40 Recharge porta un dels millors sistemes de infoentreteniment del mercat. Està basat en el sistema operatiu d’Android i ha estat desenvolupat en col·laboració amb Google. En aquest sentit, el sistema ofereix als usuaris aplicacions i serveis integrats com ara Google Maps, l’Assistent de Google i Google Play Store.

El C40 Recharge també ofereix dades il·limitades, la qual cosa suposa una connectivitat extraordinària. Les actualitzacions del programari es rebran inalàmbricament. Això significa que el cotxe continuarà millorant després de sortir de fàbrica.

Un AWD amb 420 km de autonomia

La propulsió consta de dos motors elèctrics, un en l’eix davanter i un altre en el del darrere. El sistema propulsa el cotxe de 0 a 100 en 4,7 segons. El propulsor està alimentat per una bateria de 78kWh de càrrega ràpida i pot recarregar fins al 80% en només 40 minuts.

L’autonomia anunciada és d’uns 420 km, una xifra que està previst millorar amb el temps, per mitjà de les actualitzacions abans esmentades.

Molts colors i res de cuir!

Es pot triar entre una gran gamma de colors i opcions decoratives dissenyades exclusivament per a aquest model. Ah, també és el primer model de Volvo en el qual no s’ha utilitzat cuir animal.

Les primeres unitats es lliuraran entre finals d’aquest mateix any i principis del que ve.

Recordeu que Autodièsel es troba a l’Av. Rocafort, 6 de Sant Julià de Lòria. Tel. +376 841 143

———

Si voleu seguir altres novetats elèctriques o híbrides, podeu fer-ho accedint des de la secció “Green Cars” del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.