,

VW GRAND CALIFÒRNIA: 100% CAMPER, 100% CONFORT

De la mà de Seuwagen – We-Camper, especialistes en venda i lloguer de vehicles de lleure i aventura, com ara campers o autocaravanes, us presentem aquesta novetat de Volkswagen.

Parlem de les germanes grans de les Califòrnia, un model que amb més de mig segle de història, arriba ara amb unes prestacions d’habitabilitat fora de sèrie.

Construïda sobre la base de la gran Volkswagen Crafter, però fidel a l’estil de la septuagenària Bulli, arriba la Volkswagen Grand Califòrnia, una autèntica casa sobre rodes que vol convertir-se en la referència d’aquest segment que tant està creixent.

Segment creixent

I és que els amants de les furgos, comencen a ser una comunitat cada dia més important. Tant es així que moltes marques especialistes en l’autocaravaning han vist com el model de vehicle tipus furgo, però equipat com una autocaravana, o quasi, té molta acceptació. Agrada als usuaris de les furgos però també a un gran nombre de públic que si no fós per la falta de “comoditat” de les furgos, també gaudirian d’aquest concepte de mobilitat de lleure.

Vist això, la gran majoria de fabricants d’autocaravanes han tret al mercat models de poc més de sis metres equipades amb tot. Finalment, tal i com s’esperaven, aquests models han quallat molt bé. I és que si es pot millorar l’habitabilitat d’una “furgo”, qui no ho veurà bé?  Doncs això mateix. Ningú.

Per tant, un cop trobades les fòrmules per encabir tots els ambients entre sis i set metres, la resta ha vingut rodada. 

La VW Grand Califòrnia arriba en 5,8 i 6.8 metres / volkswagen-comerciales.es

Que mesura?

Ja que hem apuntat les llargades, dir-vos que la VW Grand Califòrnia s’ofereix en 5,8 i en 6,8 metres. L’amplada es de 2 metres en els dos casos. L’alçada és de 3,03 i 2,85 metres segons sigui la GC 600 o la GC 680.

Fet aquest apunt i per allò de situar-nos, tornem uns anys enrere abans de continuar. 

Volkswagen sempre ha tingut una llarga tradició en el que a “furgos” es refereix. Per això sempre ha estat una referència en models camper.

 

Més de 80 anys

Tot va arrencar l’any 1956 amb la fabricació del Volkswagen Transporter, més coneguda com la Bulli, o T1. 

Des de llavors moltes han estat les versions llançades, incloses les anomenades “campers”. I així va aparèixer la «California», una Bulli que la revolució hippie dels 60 i 70 va fer seva per sempre més!

Però a l’igual que els de Volkswagen sempre s’han mantingut fidels al concepte de “furgo de tall hippie”, també han vist com en els darrers anys molts usuaris volien optar per aquest models però una mica més equipats.

Òbviar una realitat com aquesta era absurd! Per tant, els de VWs’han posat les piles a fons. El resultat? Les noves Grand Califòrnia que us presentem aquí.

Comunicacion.comerciales.volkswagen.es

De concepte a realitat

Però l’arribada de la Grand Califòrnia tampoc no és cap sorpresa. Ja l’any 2017 van deixar entreveure tímidament models conceptuals sobre aquesta idea. L’any passat a Düsseldorf , on té lloc una de les fires més importants del sector, ja era un model que tot i seguir sent conceptual, apuntava seriosament a passar a producció imminentment. 

Dit i fet. Un any més tard aquí la tenim. A més, arriba mantenint quasi tots els aspectes presentats llavors.

La Volkswagen Grand Califòrnia ja està aquí!.

Imatge de la cuina / volkswagen-comerciales.es

Un mini apartament

La nova Grand Califòrnia inclou: bany complet amb dutxa, llits per acomodar entre quatre i cinc persones, cuina amb dos fogons i aigüera, nevera i congelador de gran tamany, sala d’estar-menjador per a quatre persones, i molts espais d’emmagatzematge per tot arreu.

La calefacció -de gas o de gasoil- inclou diversos radiadors. Per això, podem afirmar que sí, la nova Grand California és un mini Apartament.

En lloc d’interruptors per manipular la llum, la Grand Califòrnia inclou detectors de moviment.

En resum. La modularitat i habitabilitat d’aquest concepte de furgo permet als amants de les camper poder fer quelcom més que dormir.

Imatge Sala-menjador / volkswagen-comerciales.es

Personalitzable

Com acabem de dir, opcionalment hi ha l’opció del sistema de calefacció amb gas o amb dièsel. També l’aire condicionat en la part posterior (al davant és de sèrie), els panells d’energia solar pel sostre, l’antena parabòlica i la instal·lació de la cobertura Wifi.

Pel que fa a opcions d’acondicionament interior, hi ha en opció una àmplia llitera per a nens. Va situada en la part superior davantera.

Per l’exterior hi ha disponibles elements com un tendall, portabicicletes o mobiliari d’exterior com ara un conjunt de taula amb cadires.

Màxima seguretat by Volkswagen

En matèria de seguretat activa i d’assistència a la conducció, que voleu que us diguem. Una Volkswagen és una Volkswagen!

La Grand Califòrnia ofereix un sistema de monitoratge frontal amb sistema de frenada autònoma d’emergència en ciutat. També un assistent de manteniment de carril, l’alerta de trànsit posterior, sensor d’angle mort, control de creuer adaptatiu o càmera de visió posterior. 

La GC 600 és més alta que la 680 / volkswagen-comerciales.es

També en 4×4

Respecte dels motors, la gamma serà àmplia, solvent i molt estalviadora, gràcies a la gran varietat de motors de la marca. El que sí és notícia és que hi ha l’opció de tracció 4×4. Un fet diferencial difícil de trobar en altres marques i que Volkswagen inclou gràcies a la seva tracció total 4MOTION.

Equipament de sèrie Grand Califòrnia 600.

 • Llit transversal amb 195 cm x 140 cm d’espai per a dos adults.
 • Cuina amb placa de cocció de gas
 • Aigüera
 • Nevera de 70 l.
 • Escalfador d’aire i d’aigua amb gas.
 • Diversos USB, preses de 12 V i 230 V en el compartiment habitable.
 • Bany complet amb dutxa i lavabo.
 • Dipòsit d’aigua dolça (110 l) i dipòsit d’aigües residuals (90 l).
 • Dimensions externes: longitud: 598 cm, amplària: 204 cm (241 cm amb els retrovisors exteriors), altura: 303 cm.

Equipament de sèrie Grand Califòrnia 680

 • Llit longitudinal amb 200 cm x 170 cm d’espai per a dos adults.
 • Gran quantitat d’espai d’emmagatzematge, armaris i prestatgeries.
 • Cuina amb placa de cocció de gas
 • Aigüera 
 • Nevera de 70 l.
 • Escalfador d’aire i d’aigua amb gas.
 • Diversos USB, preses de 12 V i 230 V en el compartiment habitable.
 • Bany complet amb dutxa i lavabo.
 • Dipòsit d’aigua dolça (110 l) i dipòsit d’aigües residuals (90 l).
 • Dimensions externes: longitud: 684 cm, amplària: 204 cm (241 cm amb els retrovisors exteriors), altura: 285 cm.

Informeu-vos-en a Seuwagen. A Andorra els trobareu a l’Av. Tarragona 51 d’Andorra la Vella. Tel. +376 864 449 – info@seuwagen.com 

Si sou de l’Alt Urgell podeu adreçar-vos a Seuwagen (We-Camper) del polígon industrial de La Seu. Parcela 7- Nau 2. . +606 888 200

 

Llit doble situat a l’apart superior de la cabina / volkswagen-comerciales.es

LLit de matrimoni de la part del darrere / volkswagen-comerciales.es

La cuina amb vistes a l’habitació / volkswagen-comerciales.es

Hi ha un munt d’espais per emmagatzematge / volkswagen-comerciales.es

La calefacció pot ser de gas o gasoil / volkswagen-comerciales.es

El WC amb dutxa és el més apreciat / volkswagen-comerciales.es

 

Fotos:  volkswagen-comerciales.es