, ,

WOTTAN: ESCÚTERS DE GRAN QUALITAT A PREUS MOLT INTERESSANTS

De la mà de 4TMotors arriba al Principat Wottan, una marca espanyola amb seu a València que ofereix escúters de gran qualitat a preus molt interessants. Amb 10 anys d’activitat, l’empresa valenciana està collint unes valoracions excel·lents pel que fa a la nova gamma d’escúters Wottan. A la vista està el creixement que estan experimentant des de finals de 2018 i sobretot al llarg de 2019.

Storm S 300, l’estrella!

Per tot plegat començarem presentant-vos un dels seus models estrella, el Wottan Storm-S 300. Aquesta és una excel·lent proposta de mitja cilindrada que està donant molt que parlar en el concorregut segment dels escúters urbans. I és que el nou Storm-S 300 de Wottan compleix àmpliament en tot!

Més enllà del nom, estem davant d’un escúter suau, molt ben equilibrada i amb un confort en marxa sorprenent.

wottanmotor

Actual, moderna i completa

La veritat és que la proposta és molt interessant. Amb un aspecte molt actual, bons acabats i amb un equipament molt complet, resulta una gran opció!

Fabricades a Xina, però sota l’estricte control de qualitat fet des de la seu espanyola, el resultat final és excel·lent. Si en això sumem el lineal de preus, ja tenim la recepta de l’’èxit quasi garantida.

Qualitat al preu just

Parlant de preus! La gamma Storm arrenca des dels 2.250 euros amb la 125, fins arribar als 3.600 de l’Storm-S 300. Com veieu, és un lineal de realment interessant.

Presenta un estil entre escúter esportiu i GT. Això és així perquè els de Wottan han seguit al peu de la lletra les darreres tendències de disseny, d’equipaments i de tecnologies aplicades en aquests tipus de motos, però com heu llegit, amb un preu a l’etiqueta que res té a veure amb la majoria de propostes.

wottanmotor

Atractiva la miris com la miris

Més enllà de l’estètica exterior -que realment és de 10 des de qualsevol angle- destaca molt la comoditat tant perl que fa a la posició sentat, al conduir-lo i també del que veus davant teu quan la poses en marxa. És realment atractiva!

El primer que crida l’atenció al posar-la en marxa és el tauler d’instruments. Compta amb una pantalla TFT de 5 polzades amb dues opcions de visualització: dia i nit.  També ofereix dues pantalles de lectura diferents. Aquesta pantalla concentra tota la informació de la moto.  A banda i banda de la pantalla TFT hi ha els dos rellotges analògics des dels què visualitzaren la velocitat, el règim del motor i la resta  dels d’indicadors lluminosos d’avisos i senyalitzacions.

wottanmotor

Còmoda i funcional

En quant a la posició, en l’Storm S pots col·locar molt bé els peus en les plataformes laterals o en la part posterior de l’escut, fins i tot si tens un peu de talla considerable.

A més, cal destacar que el seient compta amb un pràctic respatller lumbar que realment serveix per quelcom més que per fer bonic.

El manillar convida a una bona posició, prou equilibrada i vertical. En aquest sentit, la pantalla paravents davantera protegeix bé del vent, també en carretera oberta.

wottanmotor

Posats a buscar-li tres potes al gat, comentarem que no inclou les típiques guanteres a l’interior del carenat. De fet, tot i incloure presa de corrent, aquesta és exterior.

El que sí que destaca i no és massa comú en molts models, és l’ampli espai que hi ha sota el seient (equipat amb llum de cortesia), on podrem allotjar sense cap problema  un casc integral i un altre de tipus jet.

Progressiva i noble

En accelerar, el motor empeny de manera molt dolça i progressiva (26.5 CV a 8.000 rpm). I és que la mecànica de les Storm, tant de la 125 com de la 300, és tranquil·la, però amb bones recuperacions.

Un dels punts forts de l’Storm-S 300, de fet de tota la gamma, el vam trobar en la frenada. Al tren davanter munta un doble disc de 260mm, pinces radials, 4 pistons i ABS. Al darrere incorpora un disc de 230 mm amb una pinça i pistó simple, també amb ABS.

La suspensió davantera està composta per una forquilla telescópica de 37 mm. La  posterior consta de dos amortidors amb un dipósit de pressió independent per fer ajustaments en precàrrega.

wottanmotor

Disponible a 4T Motors

L’Storm-S 300 ens ha demostrat ser una gran alternativa com a escúter urbà i fins i tot extraurbà de proximitat. Reuneix molt més del que podríem esperar, està molt ben acabat, és atractiu i, sobretot, no té rival pel que fa a qualitat-preu!

Acosteu-vos a 4T Motors per saber-ne més. Els trobareu baixant a la dreta de l’Av. Dr. Mitjavila, 17, d’Andorra la Vella. Tel 867701

Si voleu accedir a 4T Motors, aquest és l’enllaç

Per seguir altres novetats en motos, feu clic aquí