,

EN LA REPRESA DE L’EUROPEU DE MOTO2 CARDELÚS SORTIRÀ 5è

Ja ho vam veure venir en acabar les jornades de test de la setmana passada. Avui, en els entrenaments classificatoris de cara a la cursa del Campionat de Moto2 European Championship de demà a Estoril, Xavi Cardelús s’ha situat en la cinquena posició final. Així doncs, l’andorrà sortirà des de la segona filera de la graella.

De l’embragatge al 5è lloc

En la primera de les dues sessions classificatòries d’avui, l’andorrà ha marcat un millor registre de 1:42.187. I això que el pilot ha hagut d’estar un temps aturat en el box per resoldre un petit problema en l’embragatge de la Kalex. Tot i aquest contratemps, el ritme fet en aquesta sessió és força positiu de cara a la cursa de demà.

En el segon entrenament del dia Cardelús ha millorat en 4 dècimes la seva volta ràpida i amb un temps de 1:41.787 s’ha situat en aquest excel·lent cinquè lloc de la classificació combinada.

Valoracions del pilot

Cardelús valorava molt positivament el que ha passat avui. Segons comentava “ha estat una molt bona jornada perquè a les dues sessions classificatòries he aconseguit bons registres. Al final he acabat a una sola dècima del quart classificat i a poc més d’un segon de la pole position del meu company d’equip Niki Tuuli”

”Al matí he millorat els meus temps d’ahir molt ràpidament, tot i que tenia clar que ho podia fer encara més bé. En la segona sessió he rebaixat la meva volta ràpida en poc menys de mig segon, baixant de 1:42 i m’he situat a només una dècima del quart classificat. A més, el ritme de cursa que he fet al llarg de les dues sessions és competitiu”

”Les expectatives de cara a les dues curses de demà són bones i espero començar la temporada de l’Europeu amb dos bons resultats”.

Demà, la cursa

Les dues curses programades per demà començaran a les 12:00 i les 15:00 respectivament (hora portuguesa) Els pilots hauran de fer 18 voltes al circuit Portugués.

Des de la redacció de Motoraldia et desitjem tota la sort del Món Xavi. Has fet una represa de campionat excel·lent!

I això és tot, al menys fins demà.

Per seguir la resta d’entrades dels nostres esportistes a nivell internacional, feu clic en aquest enllaç