CONVENCIÓ 2018 YAMAHA ESPANYA

Cap a finals del mes de març i de la mà del Moto Retro, va tenir lloc en terres andorranes la convenció 2018 de Yamaha Espanya, les jornades de treball que els distribuïdors espanyols de la marca japonesa organitzen cada any amb la seva xarxa de concessionaris.

Enguany però, aquesta convenció anava bastant més enllà d’una clàssica convenció de xifres de resultats o estratègies de mercat.

Diem aixó perquè un cop fet l’obligat repàs general de la trajectòria global de la marca japonesa, els responsables de Yamaha Espanya van endinsar-se en la principal fita de la cita andorrana, la presentació estratègica prevista per potenciar les vendes dels nous ATV i SBS (quads i Buggies) per aquest 2018, donat que la marca està fent passes de gegant en aquests dos segments des de fa ja uns anys. Dos segments que any rere any creixen exponencialment assolint unes xifres de negoci molt importants, gràcies a la important demanda que aquests tipus de vehicles recreatius estan tenint.

El cas és que tampoc és d’estranyar, només cal veure els espectaculars YXZ 1000 R, SS i SE, per entendre-ho. Aquests SBS van ser les autèntiques estrelles i principals protagonistes de la convenció andorrana.

Tota aquesta part referent als SBS va tenir lloc al Circuit d’Andorra del Pas de la Casa, el millor indret possible per, reunions al marge, veure’ls en acció! Diem aixó perquè un cop presentada la campanya de vendes d’aquestes bèsties de quatre rodes, tocava parlar a nivell de competició, ja que els de Yamaha també van fer la presentació del Campionat d’Espanya de Tot Terreny, en el qual aquest any, igual que ha passat al Dakar, hi haurà una categoria SBS i Yamaha no hi faltarà!

L’altre moment esperat en el que a competicions feia referència va ser el de la presentació de la YXZ1000R CUP 2018. Entre les moltes accions previstes per la marca, destacar que el guanyador del campionat obtindrà la inscripció gratuïta per participar al Rally Merzouga 2019 del Marroc.

Si tot d’una us ha entrat una picor irressistible en sentir aixó últim, tot seguit us expliquem que heu de fer per poder participar-hi.

La YXZ1000R CUP 2018 està oberta a tots els competidors federats que s’inscriguin en les proves puntuables pel CERTT en la categoria Buggies.

Els vehicles han de ser exclusivament de la marca Yamaha –en el nostre cas- comercialitzats per Moto Retro, el concessionari oficial andorrà.

Els pilots que desitgeu participar en la YXZ1000R Cup, heu d’emplenar la sol·licitud d’inscripció que trobareu a la web de la copa “www.yamahayxzcup.com” i enviar-la al correu electrònic info@yamahayxzcup.com

Informeu-vos en de tots els detalls en aquest web.

La YXZ1000R Cup 2018 començarà el cap de setmana del 21 d’abril i acabarà el 18 de novembre. En total comptarà amb sis proves distribuïdes per tota la geografia espanyola.

Dit aixó i per acabar, dir-vos que un cop fets els deures i a falta de la darrera activitat programada, es va donar per acabada la convenció. I és que per concloure del tot, tothom que va voler va poder participar en una cursa al Circuit d’Andorra del Pas de la Casa, lluitant frec a frec amb pilots de la talla de Nani Roma, un dels convidats per l’organització.

Indubtablement va ser la millor forma de concloure aquesta convencio 2018 dels de Yamaha Espanya!