,

YAMAHA TRACER 900 GT: T’AGRADA VIATJAR?

Adaptació viatgera

T’agrada viatjar? Si la resposta és sí, la moto que et presentem tot seguit t’interessarà, donat que es tracta d’una de les propostes que els de Yamaha han llançat per aquest estiu, la Yamaha Tracer 900 GT, una adaptació viatjera de la Tracer ja coneguda


I és que amb aquesta nova proposta, la marca japonesa ha augmentat l’aptitud de la Tracer tradicional per fer-la molt més apte per realitzar viatges de llarga distància i fer-los amb tota la comoditat d’una veritable moto Touring.

Amb la nova Tracer 900 GT Yamaha s’endinsa més i millor en el segment de les motos sportives, però de tipus touring, una categoria cada vetada més demandada.

Farcida de millores

Per fer possible aquest canvi, els de Yamaha han dotat aquest nou model de diverses millores en l’àmbit del confort,  de la tecnologia i de l’electrònica.

Entre les millores tecnològiques destacar el nou quadre de comandament TFT a tot color que mostra tot tipus d’informació d’interès al conductor.  Mes enllà, aquesta nova vessant viatjera es diferencia de la Tracer coneguda per molts més elements, com ara per la nova posició de les estriberes del passatger, per les nanses de l’acompanyant, també més còmodes, per una carrosseria més estilitzada amb una millor protecció aerodinàmica, pel nou basculant d’alumini, també  més llarg, per un nou ajustament de la suspensió del darrere per millorar les capacitats a l’hora de plantejar viatges llargs, per un manillar més estret equipat amb protectors més fins i finalment pel kit de maletes que vénen incloses de sèrie.

Aquest mes de maig arriben les primeres unitats a Moto Retro, el concessionari oficial Yamaha per Andorra. Al final trobareu les dates de contacte.


LA PETITA DE LES MT RENOVA COLORS

La Yamaha MT-03 arriba aquest estiu 2018 amb una gamma de colors completament renovada, però mantenint la seva qualitat i el seu inimitable estil naked MT que tant agrada als motards de mig món, i més concretament als que per joventut, necessiten motos aptes per conduir-les amb el carnet A2.

Els Colors Yamaha MT-03 2018 són tres: Midnight Black (negre), Night Fluo (negre/groc fluor), Yamaha Blue (blau)

Però per si encara no la coneixes, en aquest article et resumirem una mica tot el que l’MT03 inclou i què l’ha fet triomfar des que va aparèixer al mercat.

En primer lloc, part del seu estil, del seu atractiu tan hipnòtic resideix en el fet que deriva directament de la YZF-R3, de la qual hereta el motor i la part del cicle. Un cicle sobre el qual els de Yamaha han vestit a la més petita de les MT.

A diferència d’aquesta, l’MT 03 proposa un manillar més alt que permet una posició més alta i més còmoda, que a més de més urbana garanteix molt més control.

Com a bona naked lleugera, prescindeix de carenat i el seient està a 780 mm del sòl, la qual cosa la fa apta per a tot tipus de talles.

42 cavalls de diversió

Respecte del motor, l’MT03 segueix equipant el motor bicilíndric de 42 cavalls de potència, així com importants arguments mecànics molt sofisticats i poc habituals en motos d’aquest segment i preu, com la injecció electrònica, quatre vàlvules per cilindre, refrigeració líquida o el sistema ABS amb un disc davanter de 298 mm.

El seu basculant d’estil asimètric nascut a partir del de la YZF-R1 és un altre element de gran qualitat que segueix mantenint.

Quant al quadre de comandaments del manillar, destacar la instrumentació analògica-digital amb avís de sobre-règim.

A nivell il·luminació inclou tecnologia  LED tant per a les llums de posició com      per a l’òptica posterior.

També comentar que l’MT03 s’adapta a la normativa Euro4.

Accessoris? Tots!

Ja per acabar, destacar que com la majoria de models de la marca, l’MT03 segueix proposant un catàleg d’accessoris originals molt complet: Pantalla Sport, Protector Cadena, Escapament de carboni «Slip-On Akrapovic», Protector radiador, Suport universal «Top Case City», Borsa de dipòsit «City», «Tour» o «Sport», Borsa seient posterior, Kit adaptador d’anell de fixació per a borsa de dipòsit, Intermitents LED, Tapa del Colín i Portamatrícula.

Recordeu que Moto Retro està situat tot sortint de Sant Julià de Lòria, direcció cap a la frontera del Riu Runner. Concretament girant a la dreta en la mateixa rotonda que hi ha arribant al Sant Eloy. Tel. (+376) 841000.

Fotos: yamaha-motor.eu/es