,

23è lloc de Cardelús a Lusail en l’estrena del Mundial de Moto2

Avui diumenge al circuit de Lusail (Qatar), Xavi Cardelús ha conclós la seva primera carrera del Campionat del Món de Moto2 en la 23a posició.

Sortint des de la novena filera de la graella, l’andorrà no ha tardat en alinear-se amb Moreira, Aji i Jaume Masià, aquest últim campió del Món de Moto3, en un frec a frec que han mantingut bona part de la prova els quatre pilots per la 20a posició,

Primer contacte amb els Pirelli

Aquesta primera cursa ha estat complicada per a tots els pilots des del principi, doncs més enllà de no haver pogut completar tots els entrenaments a causa de la pluja, fins la prova d’avui els pilots no havien rodat mai amb els nous pneumàtics Pirelli i menys encara amb l’asfalt a la temperatura que ha estat aquests dies.

En termes de rendiment, la volta ràpida a la carrera de l’andorrà ha estat de 1’59.224, a una dècima del temps de classificació que va aconseguir ahir amb pneumàtics més tous.

Les declaracions del pilot

Un cop conclosa la carrera, el pilot de l’equip Fantic Racing comentava que aquest primer gran premi de la temporada no ha estat fàcil perquè ni jo ni la resta de pilots sabíem el que podia passar amb els nous Pirelli.  Ningú no s’esperava la baixada de rendiment que hem tingut a les gomes, però bé, estic satisfet de la cursa i he aprés molt d’ella”

“Això acaba de començar i l’experiència rebuda és positiva. Queda molt camí per recórrer i el que cal és seguir treballant i avançar

Next Stop: Portimao

Sigui com sigui, el campionat de Moto2 tot just ha començat, així que, com qui diu, ha servir perquè tots els pilots vagin agafant-li el pols a mida que es disputin les primeres cites.

La segona cursa de la temporada tindrà lloc al circuit portuguès de Portimao el cap de setmana del 24 de Març.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.