,

ALBERT LLOVERA TORNARÀ AL DAKAR AQUEST 2020

Després de dos anys d’absència obligada, Albert Llovera tornarà a la prova que més el motiva, el Dakar. L’andorrà formarà part de la potent estructura Petronas de Rooy – Iveco

Serà la seva 6a participació en la que indubtablement és la prova més mediàtica del calendari internacional. També serà la primera vegada que el pilot d’Andorra la Vella formarà part d’una estructura que lluitarà pel triomf de la categoria de camions. Ens referim a l’emblemàtic «Team de Rooy» l’equip oficial de la marca Iveco.

Amb la seva presència en el podi de sortida de l’Aràbia Saudita, l’Albert haurà competit en els tres continents en els quals s’ha celebrat el Dakar.

L’experiència acumulada per Llovera en les diferents edicions en que a participat al Dakar pilotant els denominats monstres del desert és precisament el que li ha obert les portes per entrar en un dels equips que any rere any lluita per endur-se el triomf al Dakar. Així doncs Llovera pilotarà un dels tres Powerstar Evo3 de l’equip holandès.

El pilot s’expressava de la següent manera en confirmar-se la notícia:

“Estic molt content. Tornar al Dakar amb el Petronas Team de Rooy és una gran oportunitat que no penso desaprofitar. Estar en un equip que lluita per guanyar la carrera més dura del món és per estar molt satisfet”

Destacar que Llovera tindrà la gran responsabilitat de portar en el seu camió les peces de recanvi de tot l’equip.

El primer contacte de Llovera amb l’Iveco serà al Marroc, on el Team Petronas de Rooy – Iveco té previstes unes jornades de test.

Sigui com sigui, el temps passa ràpid i cal enllestir un munt de coses abans que arribi el gran dia on arrenqui aquest Dakar 2020.

 

info original/fotos: Fotoesport