,

Nou podi de Cardelús al Moto2 de Portimao

Ahir diumenge Xavi Cardelús va pujar-se al podi de Portimao al classificar-se tercer en la primera de les dues curses del Moto2 European Championship. Així doncs el pilot ha pogut sumar punts a la general, passant de la quarta posició a la segona.

Excel·lent 3a posició

L’andorrà ha aconseguit la tercera posició després de protagonitzar, especialment en les últimes voltes, una molt bona cursa. En aquest sentit i després de superar García y Toledo en l’últim terç de la prova, Cardelús va acabar entrant en tercer lloc, a 7 segons i mig del guanyador.

En la segona cursa el podi se li ha escapat per poc més de 3 segons i mig. Val a dir que més enllà de la quarta plaça aconseguida, el pilot del Principat va registrar la segona millor volta ràpida de la cursa (1’43.927), quedant-se una centèsima de segon del millor registre absolut.

Com queda dit, gràcies en aquest bons resultats a Portimao, Cardelús ha avançat dues posicions a la provisional del Campionat. Ara ocupa el cinquè lloc, amb 69 punts.

Les valoracions del pilot

L’andorrà valorava d’aquesta manera el que ha passat aquest diumenge a Portugal:

El balanç que faig de les dues curses d’avui és positiu perquè he tornat a pujar al podi, el segon d’aquesta temporada. A la segona cursa, tot i quedar-me a 3 segons del Top3, he marcat la segona volta ràpida. La remuntada i el podi de la primera cursa m’han empès molt positivament a la segona. Està clar que avui hem estat més competitius que la resta del cap de setmana i això també és molt important ja que divendres i dissabte les coses no van acabar d’anar tant bé com esperàvem”

Propera cita: Motorland

La propera prova de l’Europeu de Moto2 no es disputarà fins el cap de setmana del 9 d’octubre a Motorland.