Subaru XV Eco Hybrid: el súper vendes japonés, ara híbrid.

  • Un híbrid amb l’ADN 100% Subaru: 4WD permanent, motor Bóxer, motor elèctric i bateria 118V
  • Seguretat preventiva Subaru EyeSight i etiqueta ECO de sèrie en tots els acabats.
  • Disponible  amb una completa gamma i ara també híbrid.
  • Gràcies a la hibridació, la versió ECO HYBRID és tan ‘XV’ com sempre i més Subaru que mai!

D’èxit en èxit

Des de la seva completa renovació de 2017, sota el concepte ‘Fun Adventure’ el Subaru XV no ha fet més que consolidar l’èxit de la primera generació de finals de 2011.

Gràcies a la seva seguretat, confort, qualitat i fiabilitat dins i fora de l’asfalt, l’XV s’ha convertit en un dels models de més èxit de la maca. A nivell global, s’han venut més de 1,2 milions d’XV a tot el món, del quals  més de 100.000 s’han venut només a Europa.

Normatives al dia

Gràcies a la tecnologia híbrida e-BOXER, el nou Subaru XV compleix amb la normativa d’emissions més exigent, gaudint així dels avantatges de l’etiqueta ECO. Per tant, podreu entrar en grans ciutats fins i tot durant els episodis d’alta contaminació,  gaudint de preu reduït en zones d’estacionament regulat. També gaudireu d’una tarifa de pagament reduït en algunes autopistes de peatge i, en casos concrets, tindreu accés lliure al carril BUS/VAO, sempre que així s’indiqui en els panells informàtics. 

Plataforma Global

El nou Subaru XV ECO HYBRID conserva l’aclamada Plataforma Global de Subaru, la qual cosa suposa tota una garantia de cara a obtenir un excel·lent comportament dinàmic i una estabilitat impressionant, així com una sorprenent capacitat per eludir riscos imprevistos.

La direcció més sensible i unes vibracions excepcionalment baixes que es tradueixen en un gran confort de marxa, també són característiques destacables d’aquesta nova entrega de l’XV japonés.

Seguretat absoluta

Amb la seguretat com a màxima prioritat, el Subaru XV ECO HYBRID ve de sèrie amb un conjunt de característiques d’assistència al conductor i seguretat molt destacable. Per exemple, destacar la tecnologia EyeSight amb vuit funcions principals:

  • Funció de frenada pre-col·lisió.
  • Funció d’assistència a la frenada pre-col·lisió.
  • Control de creuer i de creuer adaptatiu.
  • Funció d’avís de sortida del carril.
  • Funció de permanència en el carril.
  • Funció de control de l’accelerador.
  • Funció d’avís de derrapat.
  • Funció d’avís d’avanç del cotxe davanter.

Cal recordar que des del llançament de la segona generació de l’any 2017, el Subaru XV ha obtingut importants premis de seguretat a nivell mundial. El 2017 va aconseguir 199,7 punts sobre 208 en el Programa d’Avaluació del Japó(JNCAP). El 2018 i 2019 va sumar 118,8 punts sobre 126. En tots dos casos es tracta de la puntuació més alta de la història.

5 estrelles EuroNCAP

A Europa va aconseguir la màxima qualificació general de cinc estrelles en el Programa EuroNCAP. Va ser guardonat com el millor de la seva categoria l’any 2017.

Per sortejar les situacions més complicades cal recordar -a més de l’aclamada tracció total simètrica Symmetrical All Wheel Drive de Subaru- la presència de la funció X-Mode. També l’excel·lent altura lliure al sòl (220 mm) i unes sorprenents cotes fora pista. I és que amb 18º d’angle d’atac, 21,9 ventrals i 29 de sortida, les capacitats s’amplifiquen.

Potència extra

L’avantatge afegit és que amb la tecnologia e-BOXER, l’XV ECO HYBRID compta amb un plus de potència elèctrica addicional que millora la seva capacitat de tracció en les situacions més difícils. Gràcies en això l’XV augmenta la seva llegendària capacitat per afrontar qualsevol repte!

Més Subaru que mai

Totes aquestes qualitats ja conegudes del XV es conserven intactes en aquesta nova versió híbrida amb tecnologia e-BOXER. Tampoc hi ha canvis en les dimensions del XV ECO HYBRID respecte de la resta de la gamma.

4,46 metres de plaer

En quant a mides, l’XV ECOHYBRID fa 4.465 mm de llarg, 1.800 mm d’ample i 1.595 mm d’alt (1.615 amb els raïls de sostre). La distància entre eixos és de 2.665 mm, mentre que l’amplària de vies és de 1.550 i 1.555 mm davant i darrere, respectivament.

Lagoon Blue Pearl

La gamma de colors afegeix ara la pintura exterior Lagoon Blue Pearl (el que veieu en aquestes imatges).

A més d’un interior de més alta qualitat, més tecnològic i més sofisticat, l’XV ECO HYBRID ofereix ara tons en color bronze en l’acabat «Executive Plus» per a augmentar la sensació d’exclusivitat.

Sempre Plus

El nou Subaru es presenta amb dos nivells d’acabat: «Sport Plus» i «Executive Plus».

Tots ells compten amb un motor 2.0 atmosfèric de 4 cilindres i injecció directa de 110 kW (150 CV) i un motor elèctric de 12,3 kW. El motor elèctric està integrat en la caixa del canvi automàtica «Lineartronic». Està alimentat per una generosa bateria d’ions de liti de 118 volts.

Gràcies a aquesta combinació, el consum en cicle combinat (WLTP) és de tan sols 7,9 litres/100 km. Les emissions de CO₂ estan xifrades en 180 gr/km (WLTP).

16,7 CV elèctrics

Amb 16,7 CV i 65 Nm de parell, el motor elèctric és capaç de moure per si sol el cotxe fins als 40km/h. També afavoreix unes arrencades suaus i confortables. Això és així gràcies a la immediatesa del lliurament de potència. Aquesta característica permet millorar el seu comportament tant en asfalt com fora.

Gràcies al motor elèctric, la corba de par motor i potència resulta total en tot el rang de revolucions. De fet, el sistema «X-Mode» es beneficia del motor elèctric per actuar de manera immediata des dels 0 km/h.

Farcit de sèrie

L’XV ECO HYBRID amb acabat «Sport Plus» inclou un equipament de sèrie on trobareu un generós paquet de sistemes i components. Entre aquests hi ha un sistema de seguretat preventiva EyeSight, «X-Mode», l’Auto Vehicle Hold (AVH), el «VDC» (Control dinàmic de comportament del vehicle), càmera de visió posterior i un sistema d’ajuda a la frenada. També inclou llandes d’aliatge de 18”, fars davanters, posteriors i antiboira de tipus LED, fars davanters adaptatius amb renta fars, retrovisors elèctrics plegables amb intermitents integrats, vidres tintats, sensor de pluja, barres de sostre, antena de sostre tipus aleta de tauró,, sistema «Auto Start Stop» amb botó de desconnexió i fre de mà electrònic amb assistent en rampa.

Interior a full!

A l’interior trobareu sense afegir ni un euro els següents elements. Recolza caps actius i ajustables, ancoratges ISOFIX, seients davanters calefactables, respatllers posteriors inclinables en una proporció del 60/40, pedals d’alumini, volant i palanca de canvis folrats en cuir, dues preses de corrent de 12 volts, climatitzador dual automàtic amb filtre antipols i ajustament per veu, sistema de informació i entreteniment compatible amb Apple «Car Play» ® i «Android Auto» ® amb pantalla central de 8”, Bluetooth i reconeixement per veu «Siri Eyes Freex» ®, «Subaru STARLINK», volant multifunció amb comandaments de control d’àudio, doble port USB, entrada auxiliar d’àudio, display multifunció d’altes prestacions, lleves de canvi en el volant i set coixins de seguretat.

Vols més?

L’acabat «Executive Plus» afegeix a tot l’anterior el sistema «SRVD» (sistema de detecció vehicle posterior i angle mort), sostre solar elèctric, assistent de canvi de llums llargues-curtes «HBA», seients de cuir bicolor amb costures taronges, seient del conductor amb ajustament elèctric en 8 posicions, clau d’accés intel·ligent amb botó d’arrencada, accés amb codi PIN i mirall interior anti-enlluernament automàtic.

Acabarem deixant-vos l’enllaç de la’ltra novetat que va arribar just abans, el Forester, model del qual vam parlar-vos a finals d’any:

https://blog.motoraldia.net/la-revolucio-hibrida-de-subaru-ja-esta-a-punt/

Informeu-vos d’ambdós models a Toyota Motors, concessionari oficial Subaru per Andorra. Els trobareu a l’Av. Fiter i Rosell, 4 d’Escaldes-Engordany. Telèfon: +376 814418.

Fotos: Subaru