TRACTAMENTS RICARD: ESTÈTICA INTEGRAL PER L’AUTOMÒBIL

Grup Mercauto acaba posar en funcionament un nou punt dedicat a l’estètica integral de l’automòbil, és a dir, a la neteja, cura, i aplicació de tractaments per a vehicles, especialment cotxes.

El motiu d’haver-se llançat en aquesta nova aventura no ens estranya en l’Albert Sans, gerent d’Automòbils Mercauto.

Els que el coneixem sabem que és un empresari inquiet, sempre disposat a millorar i complementar els serveis del seu centre de compra i venda de vehicles.

Mercauto: més de 25 anys

Exigent l’hora d’avaluar i taxar un vehicle, però sobretot com a entusiasta que és pel que fa a cotxes -la seva gran debilitat- sap millor que ningú la importància que té mantenir en el millor estat possible qualsevol vehicle, i més si aquests són de cert valor. I és que Automòbils Mercauto porta més de 25 anys en el sector. Poca broma!

Sigui com sigui, poder oferir un servei de neteja integral, però sobretot, poder oferir tractaments de la més alta qualitat, l’ha engrescat i molt. Especialment perquè el plantejament que ells ofereixen va més enllà d’un servei de neteja i prou. A Tractaments Ricard, ofereixen un seguiment i manteniment continuat al llarg de l’any.

Experiència, la clau!

És en aquesta línia, però també pel fet d’haver trobat el soci més adeqüat per fer-ho, que des de Mercauto s’hagin llançat a la piscina montant aquest centre de manteniment i estètica integral per a vehicles.

En Ricard Muñoz, molt conegut en el sector de tractaments de vehicles, és un professional amb una llarga trajectòria. De fet, des que van arribar les primeres empreses especialitzades ha estat vinculat, sent un dels professionals amb més formació i experiència del sector, sobretot pel que fa a tractaments ceràmics, de recuperacions de pintura i també d’interiors.

Fruit de la seva experiència i de l’empenta empresarial de l’Albert, ha nascut Tractaments Ricard.

Instal·lacions  específiques

Ubicat en les mateixes instal·lacions d’Automòbils Mercauto, però en un nau diferenciada i perfectament adaptada, Tractaments Ricard ofereix des d’un rentat pur i dur, això sí, a mà, amb els millors productes i amb la màxima cura, fins a qualsevol tractament de protecció, embelliment i recuperació de la pintura de les carrosseries, sense oblidar-nos dels interiors, on a més de la neteja , també poden rehabilitar textures i colors i rejovenir tapissats fins deixar uns interiors impecables.

“El més important dels serveis que oferim va més enllà de la neteja o del tractament. És important fer un seguiment cada cert temps. Això és el que destaca i fa rendible qualsevol servei que fem”.

“A tractaments Ricard oferim un servei de manteniment de llarga durada, de manera que el client tingui aquest tema cobert tot l’any” -ens puntualitzava en Ricard.

Seguiment anual

I és que un cop hagueu fet un tractament qualsevol, en Ricard us proposarà un servei preferent de manteniment, començant per oferir-vos gratuïtament el primer repàs a fer.

La qualitat dels tractaments que ofereixen. -les fòrmules dels quals són secret de la casa- són tan qualitatius que per fer el manteniment només cal programar un seguiment cada 4 mesos aproximadament, sempre però, en funció del que fem servir el vehicle.

En el cas de vehicles d’ús quotidià, si voleu fer simplement una neteja, la periodicitat dependrà de cadascú.

Molt més que “rentar”

Sigui com sigui, el que per a molts només és una rentada de cara, pel Ricard és tan seriós com fer un tractament dels més complicats!

“Oi que quan mires al sol molts cotxes tenen aquestes micro ratllades en forma circular? Són mínimes, però hi són. Sorgeixen del autorentats o dels draps que s’ha utilitzat. Un rentat ben fet té feina al darrere, però el resultat es nota de lluny.  Nosaltres canviem els draps en cada cotxe i utilitzem només draps específics i de gran qualitat. No només es tracta de productes. Tot ha de ser de primera si vols oferir un resultat óptim”

Les peces més exclusives

I és que en tants anys dedicat en això, per les seves mans han passat no solament esportius o cotxes de luxe de 1a, també peces clàssiques de col·lecció úniques.

“Per a mi és tan important rentar un utilitari, que fer un tractament a un clàssic o a un esportiu de gran valor. Soc molt exigent a l’hora de treballar, sigui quina sigui la tasca. Ja ho era quan vaig començar fa molts anys polint terres, una feina on no calia ser tan primmirat, però que vols, soc així. M’agrada la feina que faig”

Gràcies en això també s’ha guanyat la confiança de col·leccionistes que li duen peces clàssiques de gran valor, algunes amb la pintura original. Aquesta confiança és el reflex indubtable del seu saber fer i de la passió amb que ho fa!

“M’agrada molt aquesta feina, sobretot quan veig que hi ha persones que posen en les meves mans peces que no tenen preu i que ningú més les toca!  És una gran responsabilitat, però el fet que dipositin en mi aquesta confiança, és molt gratificant”

D’això us en donem fe, ja que mentre fèiem aquesta entrevista va donar-se precisament un exemple precisament d’això.

Serveis a la carta

Remarcar que la discrecció és un altre factor clau que trobareu a Tractaments Ricard, ja que tenen molts clients que prefereixen mantenir l’anonimat.

En aquest sentit, dir-vos que ofereixen tant la possibilitat de fer la recollida i l’entrega del vehicle a domicili, com el fet desplaçar-se a fer el servei directament al vostre garatge.

En qualsevol cas, cal destacar que per obtenir el millor resultat, sempre és millor poder treballar en les seves instal·lacions, on tenen totes les eines, espai i la il·luminació adeqüada per detectar imperfeccions.

Entusiasta de la seva feina

Sigui com sigui, podem assegurar-vos que en sentir-lo parlar, ja t’adones que viu i sent aquesta feina. Així que us recomanem que si voleu netejar o fer un tractament de protecció, embelliment o de recuperació de color del vostre cotxe, us apropeu a les seves instal·lacions, allà us informaran de tot.

Trobareu Tractaments Ricard al Camí Ral, num 6, de Santa Coloma. També podeu accedir des de l’entrada principal d’Automòbils Mercauto, des de l’Av. d’Enclar.

També podeu trucar-los per informar-vos o reservar hora als nùmeros següents: 331932 – 722997  –  (333722 Whatsapp)