,

Victòria de Tony Cachafeiro en la 3a. prova del CKRM de Mùrcia

Aquest passat cap de setmana, Tony Cachafeiro ,el jove pilot de kàrting del Principat, va fer-se amb una gran victòria en la 3a. prova del campionat CKRM de Múrcia.

Amb tan sols nou anys, i amb polèmica arbitral inclosa, Cachafeiro va protagonitzar una excel·lent jornada, doncs tot i l’enrenou que va generar-se arrel d’una decisió dels comisaris, no solament no va perdre la concentració, sinó que va acabar enduent-se la victòria després de regalar añs presents una gran remuntada. 

Una maduresa sorprenent

Un cop va fer-se amb la pole P1 i la volta ràpida en les dues curses, va arribar la polèmica. Diem això perquè després de guanyar, l’organització va decidir sancionar-lo per haver trepitjat en la sortida la línea del calaix. Aquesta penalització va suposar-li haver de recular fins a la quarta plaça.

Lluny d’acoquinar-se o de deixar-se portar per la decepció general que regnava al seu entorn, el jove pilot va encarar la situació amb una maduresa inusual en un nen de la seva edat. I és que no solament va encaixar la sanció amb molta serenor, sinó que quan va tornar a sortir a la pista , va tornar a protagonitzar una gran cursa, remuntant posició a posició fins fer-se amb una nova victòria, aquest cop incontestable!

Així doncs, després de Múrcia Tony Cachafeiro lidera la provisional del campionat.

David Santamaria també líder

Per la seva banda, el pilot de 12 anys David Santamaria Tomateta, company d’equip de Cachafeiro, també va signar una gran victòria a Múrcia. Santamaria també va signar les dues P1, així com les corresponents voltes ràpides en les dues curses.

Com en el cas de Cachafeiro, el jove resident a Andorra també s’ha situat al capdavant de la classificació en la seva categoria.

Next Stop: Albaida

La propera prova tindrà lloc al Circuit d’Albaida el proper mes d’agost, en el marc del Campionat de València CKCV.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.