,

26è lloc per a Cardelús al Gran Premi de les Amèriques

Avui diumenge Xavi Cardelús ha saldat la seva participació al tercer Gran Premi del Campionat del Món de Moto2, prova disputada al Circuit de les Amèriques, en la 26a posició.

Sortint des de la novena filera de la graella, el pilot de l’equip Fantic Racing ha arribat a ocupar la 24ena posició al llarg de la setena i vuitena volta, però dues voltes més tard i coincidint amb la baixada de rendiment dels pneumàtics, ha començat a rodar més lent. Això ha provocat que l’andorrà perdés dues posicions abans de creuar la línia de meta .

Cardelús valorava així el viscut aquest diumenge: He acabat la cursa. En aquest tercer meeting he seguit sumant quilòmetres i experiència. Mentre els pneumàtics han aguantat, he anat guanyant alguna posició. Des d’aquest punt de vista he complert amb l’objectiu previst, malgrat que quan m’he vist al 24è lloc al llarg de dues voltes, he pensat que encara podría guanyar alguna posició més. Al final però, ha passat el contrari ja que m’ha començat a costar pilotar més al llarg de l’últim terç de la cursa a causa del desgast dels pneumàtics”

“El 26è lloc aconseguit no és per estar del tot satisfet, però al llarg del cap de setmana han hagut moments d’evolució i aquesta a de ser la base per seguir creixent en aquest campionat que tot just arrenca

El quart Gran Premi de la temporada del Mundial de Moto2 es disputarà d’aquí a dues setmanes novament a Espanya, concretament al Circuit de Jerez.

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.