,

2n lloc per a Gerard de la Casa a la XXIV Pujada Callús – Sant Mateu

Després d’una dura lluita entre Gerard de la Casa i Jordi Gaig en cadascuna de les pujades del Callús, l’andorrà va aconseguir mantenir-se al podi de Turismes, encara que per darrere del Porsche de Gaig.

Val a dir que tot i la gran diferència entre ambdues mecàniques, De la Casa va estar més a prop del Porsche. Al final però, en el còmput final l’andorrà, que va acabar a menys de 3” de Gaig,  va haver de conformar-se amb la segona placa.

Escenari conegut

Els membres del Moto Club Manresa van repetir l’escenari habitual de les últimes edicions de la prova. Així doncs, la sortida i l’arribada estaven situades en els punts quilomètrics 0,750 i 5,750 de la carretera BV3003 entre les localitats de Callús i Sant Mateu de Bages. El pendent mitjà va ser del 6,18%.

Com ja hem comentat a la nota dels Joves Pilots de l’ACA, els ruixats previstos al final no van arribar i el temps va ser agradable.

La lluita amb els Porsche, segueix

“Ens acostem als Porsche, però encara no acabem de marcar els cronos que ens permetin estar per davant d’ells. Ho continuarem intentant”. Així comentava el pilot de Gedith Center la lluita aferrissada que manté amb els Porsche.

La següent competició per a De la Casa tindrà lloc a Astúries, concretament al Fito, que enguany assolirà la seva 51a edició.

“Tornarem a la prova asturiana, primera cita del Campionat d’Espanya d’un certamen que intentarem seguir. A més, al Fito hi haurà els pilots que segueixen l’europeu, de manera que  la rivalitat serà molt forta”.

Cal recordar que Gerard de la Casa és el campió d’Espanya de Turismes 2022, per la qual cosa al Fito començarà la defensa d’aquest títol.