,

Vinyes – Caminal completen en 3r lloc la Diada off-road de Mollerussa

Una de freda i una de calenta per als integrants de l’equip Vinyes Dabad a les 3h. de Resistència de la Diada off-road de Mollerussa, tercera prova del calendari del Campionat de Catalunya de l’especialitat.

Al Circuit Parc de la Serra, Joan Vinyes – Melchor Caminal (VW Golf) van aconseguir una treballada tercera posició, mentre que Joan Vinyes Jr – Marc Barcons van quedar fora de carrera al trencar-se un pistó del seu Peugeot 205.

Com va passar al Callús  -de fet va ser la tònica general a gran part de Catalunya-  la previsió de ruixats no es va confirmar, encara que durant la competició, al Pla d’Urgell el cel va estar força tapat i en alguns moments semblava que la pluja estava al caure. Finalment però, no va caure ni una gota, fet que va fer que l’enemic a batre a Mollerussa ja no fos la pluja, sinó la pols.

Del 2n al tercer lloc

Joan Vinyes, que sortia des de la part posterior de la graella, en poques voltes ja va situar-se en posicions de podi. En els seus relleus, Caminal, va saber mantenir les diferències respecte dels seus rivals i abans d’iniciar-se l’últim relleu es va produir un incident que els va fer perdre una posició de cara a la classificació final.

Vinyes ens comentava d’aquesta manera el que va passar: “Quan Melchor ha pujat al cotxe, la porta del pilot no tancava. Un cop vam aconseguir tancar-la, quan ja estava a la pista va tornar a obrir-se i va haver de tornar a entrar a l’assistència. Al final vam poder tancar-la, però vam perdre un temps que ens va costar una posició al podi”.

Vinyes Jr – Barcons, sense opcions

Joan Vinyes Jr – Marc Barcons no van tenir l’opció de defensar l’objectiu amb el què van arribar a Mollerussa. Abans de completar el primer relleu, el motor del Peugeot va dir prou i en aquell moment es va acabar la seva primera competició a la localitat lleidatana.

Després de les tres primeres proves disputades, el Campionat de Catalunya de Resistència queda farà una llarga pausa fins el proper 17 de setembre, quan tindrà lloc la penúltima cita del calendari del certamen català de resistència.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

 

Info original/fotos: Fotoesport