,

Àlex Machado inicia el 2022 amb un projecte engrescador amb DPK Racing

De cara en aquest 2022 Àlex Machado formarà part de l’estructura de l’equip DPK Racing. La tenacitat i el bon treball del pilot andorrà en un món tan complicat com és el del kàrting ha tingut aquesta excel·lent recompensa de cara a aquesta temporada què tot just arrenca.

Calendari de 1a.

Entre altres, el fet de formar part d’aquest equip li permetrà poder disputar tots els campionats FIA de la temporada. És a dir, per primera vegada en la seva dilatada trajectòria esportiva, Machado disputarà tots els meetings 2022 de les EuroSeries i dels Campionats d’Europa, del Món i Champions of the Future (COTF) de l’especialitat.

A més, el pilot andorrà podrà estar en les tandes d’entrenaments que de manera habitual es programen en els escenaris en els què posterioriorment se celebraran els esmentats meetings. Així doncs, a part de traçats italians o espanyols ja coneguts, Machado tindrà l’ocasió -entre d’altres emplaçaments- de mostrar les seves habilitats a Portimão (Portugal) o Kristiansta (Suècia), punts nous per a l’andorrà.

Les WSK Sèries, proves de gran prestigi que es disputen en circuits italians, també seran presents en l’agenda de Machado i el DPK Racing.

Agenda molt densa

Sense cap dubte, el canvi que donarà Machado durant aquest 2022 pel que fa a la seva trajectòria esportiva, serà radical si la comparem amb la de les últimes temporades. I é que fns ara la seva activitat estava centrada bàsicament en escenaris italians i en competicions mono-marca.

Així ens ho resumia el pilot: “dDurant els últims anys, amb l’equip Valtex Racing Team les competicions a les què tenia accés se centraven en la ROK Cup Itàlia i en d’altres trofeus internacionals. Competir amb els millors en competicions CIK FIA és un pas endavant molt important, encara que també haig de reconèixer que la responsabilitat d’estar entre els capdavanters a nivell mundial, també augmenta. Estic preparat per afrontar el repte. Per ganes i per capacitat de treball no quedarà

L’experiència italiana pot ser molt útil per a Machado. Ell mateix ens explicava el per què:

“Com he esmentat, aquestes últimes temporades he competit en circuits com ara Sarno o Lonato, veritables punts de trobada dels millors especialistes del kàrting. Aquesta experiència em pot ajudar pel fet que alguns dels meetings dels certàmens que seguirem es disputaran en aquestes pistes. En concret, el Mundial tindrà lloc a Sarno. Conèixer l’escenari de les competicions sempre et dóna un plus de confiança”.

Suport de Fernando Alonso

Ara mateix Àlex Machado es mostra ansiós per començar a treballar amb els seus nous companys. Coneixer-se entre ells és un factor important per poder treballar en la mateixa direcció:

“La propera setmana començarem amb la preparació de la temporada. L’equip DPK Racing acumula molta experiència i posaré els meus cinc sentits per ser un més de l’equip. A més, són els representants oficials de la marca FA (Fernando Alonso) a tot el món. És a dir, tenen el suport continu i el seguiment constant del campió asturià”

Així doncs, la temporada 2022 està a punt d’iniciar-se i l’Àlex està més motivat que mai per afrontar en les millors condicions la possibilitat que se li presenta als campionats CIK-FIA.

Sort i a per totes Àlex

——

Per a més notícies en l’àmbit esportiu de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe, o accediu des del menú superior del blog.

Info original / Fotos: Fotoesport