,

Amàlia Vinyes s’emporta un dels dos podis al CER de Navarra

En la primera cita de la temporada del Campionat d’Espanya de Resistència (CER 2021), disputada aquest passat cap de setmana a Navarra, la pilot andorrana Amàlia Vinyes (Cupra TCR de Baporo Motorsport) va endur-se la victòria en la categoria TCR en una de les dues carreres disputades.

El meeting ja va començar amb bones sensacions per a la pilot tant en les tandes d’entrenament com en els cronos. Tot i així, el trànsit a pista no li va permetre obtenir un bon lloc de cara a la graella de sortida.

Un amortidor sentència la 1a carrera

Ja en la primera cursa la pilot rodava en la segona posició quan malauradament va haver d’entrar a boxes per canviar la roda a causa d’una punxada. Com després descobriria l’equip, aquesta burxada va ser provocada per un problema en l’amortidor, el qual, un cop va tornar a sortir a pista, va acabar trencant-se definitivament. Aquest fet va obligar la pilot a retirar-se definitivament.

Una 2a carrera impecable

La segona cursa però va tenir un desenllaç molt diferent. L’Amàlia es va posar segona molt aviat, imposant un ritme molt alt que la va portar a la primera plaça en la part final d’una carrera en què els germans Rubén i Felip Fernández li van posar les coses molt complicades gràcies a les prestacions d’un Cupra TCR més ràpid i modern que el seu.

Amb molt d’esforç la pilot patrocinada per SEAT Europ-Auto va poder defensar la primera plaça fins aconseguir la victòria.

Per a la pilot, el cap de setmana es tancava de manera molt positiva, “ja que tot i la mala sort de la primera cursa, en la segona he pogut aguantar i acabar en primera posició contra uns rivals que estaven anant molt ràpid“.

Aquest meeting suposava el seu retorn a l’acció després d’un 2020 en blanc: “Després d’un any i mig parada he recuperat la confiança i el feeling amb el cotxe i la competició. Marxo de Navarra molt contenta pel resultat i pel meu rendiment, doncs he donat el 100% per aconseguir la victòria”.

Next Stop, Motorland

La propera cita del Campionat d’Espanya de Resistència serà a Motorland Aragó, els dies 31 de juliol i 1 d’agost.

———

Per a més entrades referents a la participació de pilots andorrans en competicions d’àmbit internacional, accediu directament fent clic en aquest enllaç.

Info original / Fotos: Fotoesport