LES CRÈDIT ANDORRÀ GSERIES PRESENTEN L’EDICIÓ 2021

Les instal·lacions de la seu social de Crèdit Andorrà d’Andorra la Vella han estat el punt on s’ha dut a terme la presentació de la nova edició de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. Enguany però, atesa la situació sanitària derivada de la Covid 19, la presentació ha tingut lloc telemàticament.

Els encarregats de presentar les novetats, així com les diferents modificacions que s’han fet de cara en aquesta edició 2021, han estat la Sra. Begonya Berengué, responsable de màrqueting de Crèdit Andorrà, Àlex Bercianos, màxim responsable de l’0rganització de la competició i director del Circuit Andorra – Pas de la Casa i el Sr. Pedro Font, pilot i responsable de l’equip «Elegant Driver».

Competició de nivell internacional

El primer torn de paraula, breu i sòlid, ha estat a càrrec de Begonya Berengué. La portaveu de l’entitat bancària ha reiterat el compromís de Crèdit Andorrà envers la competició, amb la Neu, un dels pilars econòmics i de més ressò del nostre país. I és que tal i com Berengué ha recordat “aquest esdeveniment esportiu posiciona Andorra en el mapa de les competicions internacionals d’alt nivell, ja que les Crèdit Andorrà GSeries tenen cada any un ressò molt important que va molt més enllà de les nostres fronteres”

D’esquerra a dreta,  Àlex Bercianos, Begonya Berengué i Pedro Font

Un campionat en continu creixement

En segon lloc a pres el torn de paraula Àlex Bercianos. El màxim responsable de l’organització de les Crèdit Andorrà GSeries ha volgut destacar que malgrat que estem tenint unes condicions tan atípiques com les actuals, el comitè organitzador no ha deixat de treballar per tal de seguir creixent com a campionat.
En aquest sentit, Bercianos ha destacat que “s’han dut a terme modificacions importants en diferents apartats del reglament, així com una sèrie de canvis logístics per intentar que els pilots i els seus equips puguin desenvolupar la seva activitat de la manera més còmoda i segura possible”

Novetats fruit de l’experiència

Bercianos ha ocupat el tram central de la seva intervenció per comentar totes les novetats que l’organització ha inclòs en el nou reglament. En aquest sentit ha volgut destacar que  “ l’experiència de les últimes edicions ha estat decisiva en el moment de decidir alguns canvis que en les primeres edicions del campionat semblaven difícils de posar en pràctica. Reduir i compactar el nombre de meetings de 5 a 4 així com el canvi d’horaris, han estat planificats per aprofitar el màxim possible les hores del dia en què es castiga menys la pista. A part d’això també s’ha treballat per facilitar l’accés al campionat al màxim de pilots”

Del 9 al 6 de febrer

Dit això, Bercianos ha passat a presentar les dates en què es disputaran els diferents meetings.

La G1 tindrà lloc dissabte 9 de gener. El dissabte següent (dia 16), arribarà la G2. A continuació hi haurà un cap de setmana de descans, moment a partir del qual arribaran la G3 (dissabte 30 de gener) i la G4, que tindrà lloc el 6 de febrer. S’ha previst com a data de reserva, la del 20 de febrer.

L’hora d’inici de les competicions serà a les 16.00 hores, mentre que la previsió de finalització de l’activitat serà cap a les les 24.00 hores aproximadament.

GIAND, 2RM i Side by Side

El canvi de categories també ha ocupat part de la intervenció  de Bercianos:

“Els GIAND, amb 9 vehicles a la graella, passaran a ser la categoria reina de les Crèdit Andorrà GSeries. Repetiran una temporada més les categories 2RM (2 rodes motrius) i els Side by Side, vehicles molt espectaculars i de gran acceptació entre el públic.
En aquest 2021 s’incorpora com a nova categoria la competició amb motos. Els ‘ICE Gladiators’, que l’any passat van compartir pista amb els cotxes, passaran a formar part del meeting de manera íntegra, sobre tot en l’apartat de comunicació”

Millorar sempre és l’objectiu

Bercianos ha finalitzat la seva intervenció comentant que “hi ha aspectes que tot i seguir la mateixa línia de les anteriors edicions, intentarem millorar-los en la mesura del possible. Potenciar tot el referent a l’àmbit mediàtic de l’esdeveniment, tenir el millor escenari possible perquè els pilots es diverteixin molts a la pista… En fi, que intentarem cuidar al màxim tots els detalls perquè el nostre campionat sigui reconegut entre els millors” – concloïa

Pedro Font, molt més que un pilot

Finalment ha agafat el darrer torn de paraula un pilot assidu de la pista del Circuit Andorra – Pas de la Casa. Ens referim al mallorquí Pedro Font.

Després d’haver participat en moltíssimes edicions, Font va decidir fer un pas més i crear «Elegant Driver», un equip que tindrà com a objectiu prioritari potenciar els joves talents. Així ho ha explicat:

“Després de diversos anys competint en la pista gelada del Pas de la Casa, no tinc cap dubte què és la millor preparació que pot haver-hi de cara a les activitats que es puguin fer la resta de l’any. Aquest any l’equip tindrà a la pista dos vehicles amb quatre pilots, dos dels quals m’agradaria que estiguessin en edat júnior”

“Aquest és un campionat molt dur en moltes ocasions a causa de la climatologia. Al mateix temps però, els organitzadors fan que sigui molt dinàmic i divertit”

Amb la intervenció de Pedro Font s’ha donat per acabada aquesta singular  presentació telemàtica de les Crèdit Andorrà GSèries 2021.  Ja només ens queda que arribin les competicions i que aquestes puguin tenir lloc amb la màxima normalitat possible.

Voleu tornar a l’inici i seguir altres entrades del blog?