,

Citroën presenta una nova sèrie limitada del «My Ami Buggy»

Citroën acaba de presentar una nova versió del ‘My Ami Buggy’. Limitada a només 1.000 unitats, aquesta nova interpretació de l’elèctric mini urbà de lleure més fashion dels de Citroën, estrena vestit i amb ell, nous detalls a nivell d’equipament.

Caqui, negre i groc

Aquest nou lliurament llueix un encertat color caqui, combinat amb un bon nombre d’elements de protecció i accessoris de color negre i de color groc. Els para-xocs, les defenses, el sostre, els embellidors dels fars, els passos de roda, els faldons laterals i el descarat aleró posterior són de color negre, mentre que els embellidors del davant i les fletxes dels passos de roda, són de color groc. A l’interior, el groc llueix encara més, donat que està més present que a l’exterior. El trobem en elements com els portaobjectes, les corretges de les portes, els enganxalls de subjecció i a les costures dels tapissats dels seients i de les catifetes.

Una edició molt especial

Només cal veure’l per comprendre que en aquesta nova sèrie limitada, els de Citroën han anat un pas més enllà en termes de disseny, aprofitant la tirada que està tenint el model des que va sortir.

Un d’aquests detalls el tenim a les lones extraïbles de plàstic que hi ha a les portes, destinades a protegir als ocupants de la intempèrie, si el clima no acompanya.

Un altre exemple de la personalitat singular d’aquesta nova entrega el tenim en l’absència de portes, diguem-ne  tradicionals, així com en el sostre practicable de lona. En termes de seguretat i d’aïllament, la marca ha inclós  unes noves lones de plàstic amb cremallera per a les portes, les quals, a més, inclouen una estructura tubular a base barres.

El My Ami Buggy també llueix diferent gràcies a la seva capota, que permet poder disposar d’un habitacle gairebé tancat quan calgui.

Estructura de protecció tubular

Com dèiem, Citroen ha equipat les portes i el sostre amb una estructura de marcs per poder subjectar fàcilment les lones i la capota respectivament, de manera que a més de ser molt funcionals i pràctiques, també  s’integrin a  la carrosseria.

A la part davantera, el marc del sostre es prolonga formant una visera que subratlla l’aspecte desenfadat del petit elèctric dels francesos.

El sistema de tancament de les proteccions laterals ha evolucionat en termes de forma respecte de l’últim lliurament del model.

Nou quadre d’instruments

El quadre d’instruments segueix integrat a la columna de direcció. Presenta una nova carcassa arquejada,la qual té un estil molt particular.

Pràctic sistema portaobjectes

Aquesta nova edició del mini utilitari francès incorpora un nou accessori del catàleg de gadgets de viatge. Ens referim a una bossa extraïble de color groc que hi ha encaixada al buit del centre del volant. Es subjecta gràcies a unes corretges amb tancament de clip que hi ha disposades al voltant dels dos arcs. Aquesta bossa de cremallera pot utilitzar-se per guardar objectes personals i com a bossa de mà.

Més enllà de la bossa de mà, com a totes les sèries anteriors, el My Ami Buggy disposa d’un munt d’accessoris i gadgets. Un dels més destacables és l’‘Ultimate Ears Boom’, un petit i potent altaveu Bluetooth, extraible i amb so envolvent de 360º. Resistent i impermeable a l’aigua, té una bateria que pot durar fins a 15 hores. Aquest altaveu va inserit a una carcassa que hi ha al quadre de comandaments, just al costat del volant.

A la venda aquest mes de juny

Recordeu que si esteu interessats, encara que a Automòbils Pyrénées poden orientar-vos i fins a ajudar-vos a gestionar la compra, la via ordinària per adquirir una unitat del My Ami Buggy és via internet. Això sí, haureu d’esperar-vos al 20 de juny al migdia, que serà quan s’haurà obert la veda per a adquirir una de les 1000 unitats disponibles.

———

Si voleu accedir a d’altres novetats elèctriques o híbrides, podeu fer-ho des de la secció “Green Cars” del menú principal del blog, o directament des d’aquest enllaç.

Fotos: newspress/ami