,

Xavi Cardelús viatjarà a Jerez amb l’objectiu de tornar a fer podi

Aquest cap de setmana es disputarà al circuit de Jerez-Ángel Nieto la tercera prova del Moto2 European Championship, prova que Xavi Cardelús afrontarà amb l’objectiu de tornar a pujar al podi, deixant enrere el mal cos que li va quedar després de disputar la darrera cita a València.

4t a la provisional

Amb 33 punts, el pilot de Promoracing ocupa la quarta posició a la classificació del campionat. Està a només tres punts del tercer classificat i a onze del segon.

La visita a la Comunitat valenciana va saldar-se amb un sisè lloc, després d’un cap de setmana en el què l’andorrà no va acabar de trobar el setting ideal per afrontar la cursa en les condicions necessàries per poder lluitar pel podi.

Malgrat aquesta circumstància, l’equip ha extret conclusions força positives del viscut, quelcom que des del punt de vista tècnic els ha permés tenir clar el camí a seguir per tal de deixar la moto novament a punt.

Les declaracions el pilot

Tenint això clar, l’andorrà plantejava d’aquesta manera la tercera cita de la temporada: Està clar que el primer objectiu d’aquest cap de setmana a Jerez és refer-nos del que va passar a València i tornar a estar en condicions de lluitar pel podi. El sisè lloc que vam aconseguir allà no és un resultat desastrós, però si que està per sota dels nostres objectius. El més positiu, però, és el treball que han fet els tècnics de l’equip al llarg dels últims dies, analitzant tota la informació que vam poder extreure del comportament de la moto per poder  fixar una posada a punt que em permeti pilotar arriscant al màxim. Estic segur que a partir de dijous a Jerez estarem en condicions de fer-ho.

En aquesta ocasió, els pilots de la categoria de Moto2 tornaran a disputar una sola cursa a Jerez.  La cursa tindrà lloc diumenge a partir de les 13:00.

Gas, Xavi!

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.