,

El proper 16 de setembre arriba el Ral·li d’Andorra Històric

El Ral·li d’Andorra Històric, un dels events de competició més esperats del calendari del món del motor del país, continua engreixant la seva llista d’inscrits de cara a la que enguany serà la 52a. edició.

Com habitualment, a la prova es donaran cita equips amb vehicles clàssics construïts com a màxim fins a l’any 2000. 

Distribuïts en cinc categories, els vehicles participants competiran en les modalitats de: Velocitat, Regularitat Sport i Legend, categoria d’exhibició. 

El període d’inscripció, disponible a web de l’event, romandrà obert fins el proper 13 de setembre, o fins que s’omplin les 80 places previstes.

Una única jornada

La prova es disputarà dissabte 16 de setembre, en una única jornada de competició diürna.

El nucli esportiul el gruix de l’organització, així com totes les sortides i arribades tindran lloc a l’aparcament de Prada Casadet d’Andorra la Vella. 

El ral·li tindrà un recorregut total de 251 km, dels quals 70,66 seran de velocitat/regularitat i aniran distribuïts en 8 trams, 4 d’ells diferents.

L’event compta amb el patrocini de Pyrénées Andorra  i d’Andorra la Vella, amb la col·laboració dels comuns de Canillo, Encamp, Ordino, La Massana i Sant Julià de Lòria.

Si voleu ampliar qualsevol informació, accediu directament a la web de l’event fent clic en aquest codi QR. ( www.ralliandorra.com )

El programa

  • 09:30h – Sortida del ral·li
  • 4 trams cronometrats (2 de diferents)
  • 14:09h – Arribada 1a etapa, neutralització i assistència
  • 15:24h – Sortida 2a etapa
  • 4 trams cronometrats (2 de diferents)
  • 19:00h – Arribada del ral·li
  • 21:00h – Repartiment de premis

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

Info original: ACA / Foto: Josep Maria Montaner