HONDA CRF 250 RALLY

Inspirada en les motos del Dakar

Inspirada en les motos del Dakar, la primavera de 2017 arribava la nova Honda CRF250 Rally 2017, una gran opció per gaudir d’una moto tipus trail,  però amb unes sorprenents qualitats d’enduro i a un preu realment interessant.

Tant és així, que aquest model és l’opció més accessible per optar a una moto de l’estil de la coneguda CRF450 Rally del Dakar.  I és que estèticament crida molt l’atenció precisament per aquest imponent aspecte Off-Road.

Súper polivalent

En qualsevol cas, lluny de pretendre ser una màquina per anar a perdre’s pel desert, si que ens permetrà gaudir d’allò més fent rutes, però també serà ideal per els desplaçaments diaris gràcies a la seva lleugeresa i fácil conducció.

L’imponent conjunt format per la pantalla amb doble far Tipus LED, més els intermitents, també en LED, juntament amb el dipòsit de fins a 10,1 litres, o l’espectacular panell d’instruments digital amb indicador del nivell de gasolina i tacòmetre, són elements destacables d’aquesta proposta de la marca de l’ala.

Les seves capacitats de enduro augmenten gràcies al major recorregut de les suspensions i a la notable distància lliure respecte del sòl.

Equipada per sorprendre

Els discs de fre, amb ABS desconectable al darrere, són més grans, mentre que el motor, que compleix amb l’estricte normativa Euro4.

Sorprèn per la seva resposta a baixes revolucions però també per la potència màxima en que rendeix a altes revolucions, gràcies a la revisió que han dut a terme en el sistema de injecció, en el cos de l’accelerador, la caixa del filtre de l’aire, el connector i l’escapament, ara 450 gr més lleuger.

Resumint, la Honda CRF250 Rally és una de les opcions més econòmiques per gaudir en moto com els pilots del Dakar.

Informeu-vos-en i soliciteu una prova a Top Moto Honda, concessionari oficial de la marca per Andorra. Els trobareu a la Baixada del Molí, 52, d’Andorra la Vella. Tel. 869200

Fotos: honda.es/motorcycles/range/adventure/crf250-rally

Fotos www.honda.es/motorcycles.html