,

HUSQVARNA SVARTPILEN 125

Amb la nova 125 CC, Husqvarna completa la gamma Svartpilen, afegint a les 401 i 701 aquesta interessant opció apta per dur-la amb el carnet A1. Amb la seva incorporació, la marca sueca entra de ple en aquesta cilindrada, proposant als més joves un model que com en el cas de les seves germanes grans, llueix una forta personalitat gràcies en aquest disseny a cavall entre una café racer i una scrambler de tall urbà.

Si tenim en compte la gamma Svartpilen i la Vitpilen conegudes, ara, amb aquest nou model de 125 centímetres cúbics la col·lecció Husqvarna completa el seu catàleg 2021 com mai fins ara.

Oxigen Motos

Fa uns dies vam apropar-nos a la botiga Oxigen Motos per conèixer de primera mà aquest nou model. Allà ens va rebre l’Àlex Pallás, responsable d’Oxigen Motos. Allà  ens van mostrar tots els arguments qualitatius que ofereix la nova moto de la marca sueca, començant pel segment que ocupa.

“Encara que la marca ja acumulava experiència en aquest tipus de motos amb les Svartpilen i a les Vitpilen, ambdues disponibles amb 401 i 701 CC, per als suecs aquest és el primer model concebut per conduir-lo amb el carnet A1, la qual cosa ens obre una nova i atractiva quota de mercat” – ens comentava l’Àlex tan bon punt va començar amb les explicacions.

Personalitat i qualitat 125

El cert és que un cop vàrem poder conèixer tot en el seu conjunt, ens va quedar molt clar que en tots els aspectes l’Svartpilen 125 és una gran opció per als més joves.

El punt de partida argumental el tenim dos pilars fonamentals: el seu xassís tubular d’acer i el propulsor monocilíndric amb 15 CV i 12 Nm de parell màxim. Refrigerat per líquid, aquest és un dels motors amb millors prestacions del seu segment.

El xassís llueix un atractiu acabat de color negre amb les tapes de color bronze a contrast, la qual cosa combina d’allò més bé amb la resta de peces anoditzades en alumini.

Equipament

Al davant equipa una forquilla WP APEX de 43 mm amb cartutx obert, mentre que al darrere porta un amortidor WP APEX. Els recorreguts són de 142 mm tant al davant com al darrere. 

Pel que fa als frens, l’Svartpilen 125 munta un disc davanter de 320 mm amb una pinça radial ByBre de quatre pistons. Darrere incorpora un disc de 230 mm amb una pinça flotant i un monopistó.

El sistema ABS és el Bosch 10.1 MB. Destacar que en el mode ‘Supermoto’ la roda posterior es desconectable.

A imatge de les 401 i 701

Tot el conjunt es completa amb una carrosseria molt moderna, idèntica a la dels models de major cilindrada, sent precisament aquest el seu punt més fort en termes de disseny, doncs les Husqvarna difereixen absolutament en tot respecte de la resta d’opcions del mercat.

Al costat del disseny del cos de la moto també destaquen les llandes de radis de 17″ que munta de sèrie. Aquestes llandes equipen uns pneumàtics mixtes Pirelli Scorpion Ral·li SRT. 

El sistema de llums és tot de tecnologia LED. Respecte del panell d’instrumentació destaca la petita però molt completa pantalla de control. 

A preu de llançament

Oxigen Motos, distribuïdor oficial Husqvarna per a Andorra, ofereix aquest model a un preu especial de llançament de 3.990 euros, un argument més que posiciona l’Svartpilen 125 com una excel·lent opció, doncs a més de destacar per la seva gran personalitat, qualitat i prestacions, per un temps limitat gaudeix d’aquest interessant preu inaugural.

Si voleu ampliar aquesta informació dirigiu-vos a Oxigen motos, concessionari Husqvarna al Principat. Els trobareu a l‘Av. Santa Coloma, 106 d’Andorra la Vella. Tel. +376 372 274

—————————-

Per accedir a d’altres articles de novetats en motos, podeu fer clic en aquest enllaç. També podeu accedir-hi des del menú superior del blog.

Fotos: Husqvarna

L’enreixat d’acer és fonamental per millorar el caràcter i l’agilitat de la moto. Fet d’acer d’alta resistència a base de tubs hidroformats, el cos de la moto és molt fort i molt lleuger.

 

La suspensió WP compleix i garanteix els nivells més alts de qualitat, rendiment i durabilitat. TL i com veieu en la foto, al davant compta amb forquilles de 43 mm de cartutx obert.

 

l’Svartpilen 125 munta un disc davanter de 320 mm amb una pinça radial ByBre de quatre pistons. Darrere incorpora un disc de 230 mm amb una pinça flotant i un monopistó.