,

Joan Vinyes Jr. s’estrenarà com a copilot del seu pare a l’Andorra Rally Fullslip

L’Ibiza Kit Car amb què competiran els Vinyes

Joan Vinyes Jr, debutarà com a copilot del seu pare, disputant l’Andorra Ral·li Fullslip.

1a experiència en competició

Joan Vinyes – Joan Vinyes Jr. estaran el proper divendres al podi de sortida de la Rotonda d’Andorra la Vella per disputar l’edició 2022 de l’Andorra Ral·li Fullslip.

Els Vinyes hi participaran al volant del seu Seat Ibiza Kit Car.

Aquest serà el debut de Joan Vinyes Jr. en el món dels ral·lis, una estrena que compartirà com a copilot amb el millor company possible, el seu pare.

Malgrat la seva dilatada experiència, com és lògic, per a Joan Vinyes (pare) aquest serà un ral·li ben diferent.

“No hi ha dubte que fer un ral·li amb un copi diferent sempre és un repte, però aquesta vegada, sent el meu fill, serà molt emocionant i diferent.
Pel que fa a la cursa, tenim al nostre favor que coneixem bé les carreteres d’Andorra i això ens ajudarà a superar qualsevol distracció. En tot cas, la prioritat serà gaudir al màxim del dia i que el Joan pugui apreciar, en primera persona, que i com és un ral·li. Ah! Que ningú ho dubti, correrem i anirem a totes!”

Joan Vinyes Jr. fent proves

3 generacions Vinyes

Per a Joan Vinyes Jr, que encarna la 3a. generació de pilots a la familia Vinyes, a priori les sensacions són ben diferents. Així ens ho explicava:

“La primera impressió que vaig tenir va ser que tot plegat era molt complicat, papers, horaris, …. Més enllà d’això, a mesura que va acostant-se el ral·li estic, sobretot, il·lusionat i amb la curiositat de viure un ral·li des de dins. Veurem com surt”

Totes les incògnites es desvetllaran el proper dissabte. Us ho perdreu?

——-

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

 

Font original/Fotos: Fotoesport