, ,

En quinze dies arriba el 51è Andorra Rally Fullslip

Ja només queden dues setmanes per a l’arribada de l’Andorra Rally Fullslip, que enguany arribarà a la seva 51a edició. La prova tindrà lloc entre els dies 16 i 17 de setembre.

Torna la velocitat

Després de deu edicions enfocada exclusivament a la regularitat, enguany la prova tornarà a ser de velocitat per a automòbils clàssics.

Aquest canvi afavorirà que els aficionats puguin gaudir d’un gran espectacle on l’adrenalina i l’emoció a peu de carretera es dispari més que mai al pas de cada cotxe.

Vinyes, De la Casa i Font, entre els andorrans

Quan encara falten alguns dies pel tancament del termini d’inscripcions, ja s’ha confirmat la participació de Joan Vinyes, Gerard de la Casa i Ferran Font, tres pilots nacionals de primeríssim nivell. A més, tots tres han estat guanyadors en alguna edició de l’Andorra Rally.

Vinyes participarà al volant d’un Seat Ibiza Kit Car en la categoria Legend-Tribute, mentre que Font ho farà amb un Ford Escort RS en la categoria pre81. El cotxe amb el que correrà Gerard de la Casa encara està per confirmar.

David Aràjol (BMW 325i, pre90), Sergi Aràjol (Peugeot 205, pre90) i Jonathan Domene (BMW 2002, pre75), són alguns dels altres pilots andorrans que ja s’han inscrit.

Bona participació de fora

Com passa en totes les proves andorranes, des d’Espanya i França vindran un munt d’equips. De moment, entre els inscrits ja hi ha pilots de la talla de Jordi Ventura (Ford Sierra RS Cosworth, pre90), cinc vegades Campió de Catalunya i també guanyador de l’Andorra Rally.

Unitats de gran valor històric

També hi haurà una important representació de cotxes amb una gran importància històrica. Entre altres hi haurà unitats de Renault 5 Turbo, Porsche 911 ST 2.5, Lancia Delta HF Integrale, Opel Ascona A i B, Talbot Sunbeam i algun Lotus. La gran majoria participarà en la categoria Legend, estrictament d’exhibició.

Prada Casadet i la Rotonda

El nucli principal de la cursa tornarà a estar a l’aparcament de Prada Casadet, just davant de l’edifici de Govern d’Andorra.

La cerimònia de sortida tindrà lloc al pont de la Rotonda a les 18.30 hores de divendres. Dissabte, entre les 8.30 del matí i les 20.15 hores es faran els 10 trams cronometrats previstos. En total seran 87 km de pura velocitat.

Més informació al web oficial

L’itinerari i el road book no es publicaran fins dimarts 13 de setembre. Mentre tant però, si hi ha cap altra informació que volgueu conèixer o ampliar, entreu al web oficial des d’aquest enllaç directe.

——-

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

 

Font: JAS Info Service
Foto: Josep Maria Montaner