,

La pluja marca el penúltim test de temporada de Cardelús

Els pilots que participaran aquesta any al Campionat del Món de Moto2, entre ells Xavi Cardelús,  han fet aquest cap de setmana (24 i 25 de febrer) el seu primer test de pretemporada de cara a la competició, la qual arrencarà el 10 de març a Qatar.

La pluja limita el test

Aquests primers entrenaments han tingut menys activitat de la prevista a causa de la pluja intermitent que va caure a Portimao. En aquest context climatològic, al llarg de la jornada de dissabte el de Fantic Racing va poder rodar a estones quan l’asfalt estava sec. Diumenge però,  van haver-hi zones del circuit molles tot el dia, de tal forma que l’andorrà no va sortir a pista.

El balanç d’aquest primer test va ser 34 voltes, marcant la seva volta ràpida en 1’45.118, un registre que encara estan lluny dels temps aconseguits per l’andorrà en aquest circuit.

Les declaracions del pilot

Cardelús valorava així els dos dies de treball al circuit portuguès: Ha estat una llàstima perquè la pluja ens ha acabat complicant aquest primer test de l’any i ni jo ni els meus rivals al Campionat del Món de Moto2 hem pogut fer la major part de la feina que teníem prevista a Portimao. Tot i això, el meu equip i jo ens hem centrat a acabar d’adaptar la moto a la meva posició de pilotatge i aconseguir l’ergonomia ideal per afrontar la temporada. Des d’aquest punt de vista, la feina sí que ha estat profitosa

Últim test a Jerez

Els pilots de Moto2 faran un segon i últim test de pretemporada la setmana que ve al circuit de Jerez, concretament del 28 a l’1 de març.