, ,

Ninja ZX-6R 2024: la supersport de Kawasaki s’ha actualitzat

Kawasaki Ninja ZX-6R. Tot i que l’estiu encara queda lluny, les bones temperatures que malauradament estem vivint aquest hivern, tret de les d’aquests darrers dies, fan que el tema de les motos no s’hagi aletargat a Andorra com acostuma a fer-ho.

Per això, tot i ser una mica d’hora començarem a ensenyar-vos montures de dues rodes de les que fan saltar l’asfalt al seu pas, com per exemple la nova entrega de la Kawasaki Ninja ZX-6R. I és que recentment el fabricant japonés ha destapat la nova entrega de la seva supersport de 600 CC.

Estèticament la moto llueix especialment vista des del frontal, la part més espectacular. Un nou tret molt distintiu de la moto vista frontalment són els nous fars LED i els intermitents, així com la cúpula i el carenat, ambdues peces amb nou disseny encara més audaç i agressiu.

Lateralment, de la mateixa forma que passa en el disseny del colin, els suports frontal i lateral utilitzen capes entrelaçades per crear un efecte 3D.  Amb tot, la suavitat i fluïdesa del disseny de tota la carrosseria captiva d’extrem a extrem, insinuant les prestacions superesportives de la moto.

Tecnològica de sèrie

Pel que fa als sistemes i assistents, a més del KIBS (Kawasaki Intelligent Anti-Lock Brake System) que ve a ser el sistema ABS propi de la marca, la nova Ninja ZX-6R inclou de sèrie el control de tracció, el sistema de canvi ràpid ‘Quickshifter’, així com quatre modes de conducció: Sport, Road, Rain o Rider (manual).

Aquests quatre modes faciliten la selecció d’un nivell de control de tracció i una entrega de potència que s’adapten a les condicions de conducció actuals. Això permet també que la moto sigui apta per a qualsevol usuari, sigui quina sigui la seva experiència.

Els japonesos han incorporat moltes més millores, tal i com delaten els canvis realitzats al propulsor de tres cilindres de 636 CC. En aquest apartat els enginyers han dut a terme nous ajustaments a les vàlvules, aconseguint millorar el rendiment a baix i mig règim, tot mantenint les emissions sota control per ajustar-se a la normativa vigent.

També s’han ajustat els injectors per aconseguir regular de manera més eficient el pas del combustible, incrementant l’eficiència de la combustió i de pas reduir més les emissions.Un altra cosa que s’ha millorat és el disseny de la presa d’admissió, aconseguint augmentar el rendiment de la moto a baixes revolucions.

Nova pantalla TFT

Altres millores inclouen canvis als col·lectors del sistema d’escapament i una lleu reducció de la fricció interna del motor. Malgrat tots aquests canvis, el que es manté intacte són els 136 CV amb 70,8 Nm un par màxim.

A nivell d’electrònica, la nova generació Ninja presenta una nova pantalla TFT a color de 4,3 polzades que concentra tota la instrumentació. A més, a nivell de connectivitat la moto pot sincronitzar-se amb el telèfon mòbil via Bluetooth mitjançant l’aplicació de la marca.

La suspensió continua sent de Showa (SFF-BP). Inclou ajustament de precàrrega a la barra esquerra i de compressió a la dreta. A la part posterior, la moto porta un monoamortidor totalment ajustable, també de Showa.

Pel que fa a la frenada, aquesta esportiva de 600 CC de la renovada japonesa també presenta millores. Al davant portà unes pinces Nissin monobloc de quatre pistons i discos d’acer inoxidable de 310 mm. Al darrere porta un disc de 220 mm amb pinça d’un únic pistó. Pel que fa als pneumàtics (de 120/70/17 al davant i de 180/55/17  al darrere),  la moto monta uns Pirelli Diablo Rosso IV.

Informeu-vos en a Kawasaki Andorra. Els trobareu a les instal·lacions centrals de Toyota Motors, a l’Av. Fiter i Rossell d’Escaldes Engordany. Tel +376 814481

———

Per a més novetats de motos, feu clic en aquest enllaç directe o accediu a la secció ‘Novetats – Motos’ des del menú superior del blog.