,

Royal Enfield Classic 500 Pegasus Limited Edition

Royal Enfield Flying Flea

En honor a les Flying Flea

Inspirada en la llegendària motocicleta RE/WD col·loquialment coneguda com la “Flying Flea”, un model fet durant la Segona Guerra Mundial a les instal·lacions de Royal Enfield de Westwood (Regne Unit), la Classic 500 Pegasus Limited Edition ha nascut com un tribut al patrimoni militar de la “Flying Flea”.

Així doncs, els de Royal Enfield ofereixen als incondicional de la marca poder formar part de la història amb una moto d’edició limitada -solament es fabricaran 1.000 unitats-  i de les quals només 60 estaran disponibles entre Andorra, Espanya i Portugal

Detalls exclusius

Cadascuna de les 1.000 Classic 500 Pegasus lluirà detalls exclusius, com l’emblema Pegasus marró i blau, la insígnia oficial del Regiment de Paracaigudistes en el dipòsit de combustible, el nùmero de sèrie i el logo de Royal Enfield “Made Like a Gun” en la tapa de la bateria.

Els logotips de les Pegasus estan basats en les veritables “Flying Flea” de la Segona Guerra mundial, les motos utilitzades per la 250a Companyia Lleugera Aerotransportada.

Els colors disponibles són dos: Service Brown (Marró mat) i Olive Drab Green (Verda oliva).

Aquest model ofereix de sèrie unes exclusives alforjes laterals, mes les corresponents insígnies i emblemes de la Segona Guerra Mundial.

Royal Enfield

Pels qui no conegueu la marca, dir-vos que les Royal Enfield són motos famoses per la seva robustesa, resistència i facilitat de manteniment i reparació. Tant és així, que el model “Flying Flea” el llançaven en paracaigudes darrere de la línia enemiga per poder usar-les com a vehicle de comunicació directa.

Les van fer servir les tropes britàniques a França i Bèlgica durant la Primera Guerra Mundial així com en la segona. També van ser subministrades a l’Exèrcit Imperial Rus. 

En aquest context la “Flying Flea” es va desplegar per tots aquests camps de batalla com una màquina més de combat.

En temps de guerra

De tots aquests escenaris, on va demostrar la seva gran utilitat va ser en l’Operació Market Garden (setembre de 1944), l’operació aerotransportada més gran de la història que va suposar un revés per als alemanys en aconseguir entrar a Alemanya des d’Holanda, operació que va culminar en la Batalla de Arnhem.

Va ser en aquest escenari on els paracaigudistes assetjats i superats en nombre i amb els aparells de radi trencats, van confiar en la “Flying Flea” per comunicar-se amb l’alt comandament. Ni les motos ni els pilots no van fallar! 

El PVP  de la Royal Enfield Classic 500 Pegasus és de 5.795 euros.

Accessoris a joc

Acabarem dient que si voleu, també hi ha disponible una completa línia de roba, gorres, pins, borses i cascs. Tots ells adornats amb les insígnies militars i l’emblema de Pegasus.

Si voleu saber més sobre aquesta edició limitada de Royal Enfield, dirigiu-vos a 4TMotors, distribuïdor oficial de la marca per a Andorra. Tel 867701

Royal Enfield Flying Flea

 

Fotos: https://royalenfield.com/motorcycles/classic-500-pegasus/