,

ROYAL ENFIELD CLASSIC 500 REDDITCH

(Octubre 2017).  Aquesta tardor arriba -de fet ja ha arribat a Andorra la primera unitat- la darrera proposta de Royal Enfield. Parlem de la Royal Enfield clàssic 500 Redditch.

Fidels a la seva llarga història, el fabricant ha optat per recuperar la gamma de colors que tenien models emblemàtics incorporant-los enguany a la gamma 2017 de la Royal Enfield Classic 500.

Aquesta nova paleta de colors té el nom de Redditch, en honor a la localitat britànica del comtat de Worcestershire ( Birmingham) localitat on la marca va començar a fabricar les seves motos al 1901.

En aquest sentit, dir-vos que models com la Crusader, Clipper, Bullet i la Meteor Minor presentaven tonalitats especials en color verd, vermell i blau, fent-les més elegants, úniques i modernes. Enguany, després de tants anys, la marca recupera aquests tres tons suaus, fent-ho però, amb les tecnologies i acabats més actuals.

El vermell Chinese Red (vermell), és una tonalitat que van utilitzar els models mes esportius de la marca, especialment els que es van exportar a EUA sota la marca Indian.

El Wedgewood Blue, correspon a un blau molt suau empleat en models com la Crusader, la Bullet i altres bicilíndriques de finals dels 50. Finalment, el tercer color correspon a un verd fosc anomenat Surf Green . Aquest color va ser utilitzat en les Ensign II i III i en les Crusader 250, també de finals dels 50.

 

 

 

Els tres colors es combinen amb el color negre brilant emprat al bastidor, els paracops, les tapes laterals i amb els cromats clàssics que llueixen en el cèrcol del far, els intermitents, els amortidors, les llandes, el manillar, els retrovisors i el tub d’escapament, i amb l’acabat polit del motor.

Finalment comentar que com a passa en la resta de models de recent fabricació, les Redditch incorporen frens ABS i compleixen amb la normativa Euro 4.

Des de 4T Motors, distribuïdor de la marca a Andorra, ens comenten que les Royal Enfield Classic 500 Redditch, disponibles des de ja mateix, estan a la venda per 4.600 €.

Informeu-vos-en a 4T Motors. Els trobareu al carrer Doctor Mitjavila, 17. Tel. 867701.