,

Segon triomf per a Edgar Montellà i podi de Gerard de la Casa a Callús

XXIII Pujada a Callús – Sant Mateu de Bages.- A més de situar-se en el tercer lloc del podi absolut, Edgar Montellà va guanyar aquest passat cap de setmana (dies 23 i 24), la XXIII Pujada a Callús – Sant Mateu de Bages, segona cita del Campionat de Catalunya de l’especialitat en el que portem de temporada.

Montellà, guanyador, al podi de la XXIII Pujada a Callús

El pilot d’EMmotorsport va compartir el podi absolut de la prova amb Miguel Raventós (Demon Car) i amb Jordi Gaig (Porsche GT3).

En Turismes Gerard de la Casa va aconseguir una treballada 3a. posició, després de protagonitzar una dura lluita amb els Porsche de Jordi Gaig i de Joan Salvans.

Jornada sense pluja

L’escenari de l’edició 2022 de la Pujada Callús – St. Mateu, va tornar a ser el mateix de les últimes temporades. És a dir, la sortida i l’arribada estaven situades en els punts quilomètrics 0,750 i 5,750 de la carretera BV-3003, la que uneix les dues localitats que donen nom la pujada.

El pendent mitjà era del 6,18%. Destacar també que el temps -amb forts ruixats sobretot la tarda de dissabte- va estabilitzar-se de cara a diumenge. De fet, de bon matí el cel estava encara ennuvolat, però a mesura que avançaven les hores va acabar sortint el sol.

Montellà lidera en CM

Com queda dit, Edgar Montellà (Silver Car S3) va protagonitzar una jornada molt regular en la què en tot moment va estar entre els més ràpids.

En la primera mànega d’entrenaments va marcar el millor registre. En les següents, amb una lluita desigual pel que fa a la potència, els seus rivals directes no li van permetre repetir la primera plaça. Tot i això, val a dir que les diferències sempre van ser inferiors a 1”.

En Turismes, Ford VS Porsche

Avui no hem pogut seguir el ritme dels Porsche”- comentava Gerard de la Casa (Ford Festa WRX) un cop finalitzada la pujada. I és que en aquesta ocasió el pilot de Gedith Center va ser finalment superat per Jordi Gaig i per Joan Salvans.

Malgrat no estar del tot satisfet amb els cronos obtinguts, el de Gedith ens comentava que “continuarem treballant per millorar i tenir opcions davant d’unes mecàniques que ara mateix semblen inassolibles, sobretot, en el cas de Gaig.

Gerard de la Casa va aconseguir la 3a. posició

La Pujada Internacional al Fito, propera prova en la que participarà De la Casa, celebra aquesta temporada les seves noces d’or, és a dir, 50 edicions. Es disputarà els dies 14 i 15 de maig.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir des del menú superior del blog.

Info original/Fotos: Fotoesport