, ,

Tony Cachafeiro es queda a tocar de la Final a Franciacorta

Després d’un cap de setmana ple d’entrebancs i de mala sort, Tony Cachafeiro s’ha quedat avui a les portes de la Final del segon meeting de les IAME Euro Series, prova disputada a Franciacorta (Itàlia).

Malauradament, a causa d’un toc amb un altre pilot que l’ha desplaçat a l’últim lloc, l’andorrà ha hagut de tornar ha començar de zero. Cachafeiro s’ha llençat a per totes i en deu voltes ha aconseguit remuntar fins a catorze posicions. Malauradament però, al final no ha estat suficient i no ha pogut classificar-se.

Cap de setmana complicat

El cert és que aquest ha estat un cap de setmana on la sort no ha acompanyat a Cachafeiro al circuit de Franciacorta.

Per començar, a la primera mànega classificatòria l’andorrà va patir un accident després d’un fort impacte a causa del qual va fer-se una ferida al mentó. Tot i això, a la segona i tercera mànigues classificatòries l’andorrà va aconseguir sobreposar-se i va poder recuperar algunes posicions. 

En tot cas però, tots els esforços passaven per un objectiu: entrar a la final d’avui diumenge i això, tot i els 14 llocs recuperats en 10 voltes, al final no ha estat possible.

El pilot tornarà a competir el proper cap de setmana a la Champions of the Future Academy. La prova tindrà lloc a Chiva (València), un circuit en el què ha guanyat diverses vegades (la LeCont Trophy i l’Hivern Karting). 

Les declaracions del pilot

Ha estat una llàstima no haver pogut aconseguir un bon resultat, perquè teníem ritme per poder aconseguir-lo. Amb el toc que ens va impedir completar una volta i l’accident de la primera mànega, crec que no hem tingut gens de sort aquest cap de setmana

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.